Descobreix la nostra àmplia varietat de iogurts de gustos.

Iogurts de gustos: un per a cada dia de la setmana

29 de abril de 2024

Quin és el teu gust preferit? Segur que el trobes en el nostre ampli assortiment de iogurts de gustos, dissenyat per complaure tots els gustos i les preferències. N'hi ha de clàssics i d'altres de més exòtics, però tots són una manera excel·lent d’assaborir un lacti deliciós i, al mateix temps, obtenir nutrients essencials per a l’organisme.

Tot a punt per a un festival de gustos? Acompanya’ns i tria el que et vingui més de gust. Amb tantes opcions, pots variar cada dia. És impossible avorrir-se’n!

Quins iogurts de gustos t’ofereix Mercadona?

Sencers

Yogures de sabores enteros Mercadona

Una de les millors maneres de treure tot el partit dels nostres iogurts de gustos és prendre'ls sencers, és a dir, elaborats amb llet sencera. Fixa’t en la quantitat d'opcions que t’oferim.

Iogurts gustos

Iogurts amb gust de maduixa, plàtan, síndria, coco, llimona, macedònia, vainilla i galeta. Dos iogurts de cada gust. Disponibles en un paquet de 16 unitats de 125 g.

Iogurt gust maduixa

Si t'agrada el gust de maduixa, tasta la dolça frescor d'aquest iogurt clàssic. Es presenta en un pràctic paquet de quatre unitats de 125 g.

Iogurt gust llimona

Aquesta explosió cítrica és una opció lleugera i revitalitzadora que no et pots perdre. Disponible en paquets de quatre unitats de 125 g.

Iogurt gust macedònia

Et proposem un viatge de gustos amb aquesta mescla tutti-frutti. Gaudeix-ne en paquets de quatre iogurts de 125 g.

Iogurt gust plàtan

Per als amants d'aquesta fruita tropical, suau i dolça. A la teva disposició en paquets de quatre iogurts de 125 g.

Iogurt gust coco

Gaudeix del gust exòtic del coco en cada cullerada. Disponible en paquets de quatre unitats de 125 g.

Iogurt grec gust maduixa

Exquisit iogurt grec, cremós i de gust intens, amb el toc refrescant de la maduixa. Es presenta en paquets de sis unitats de 125 g.

Iogurt grec gust llimona

Refresca’t amb la combinació perfecta: la cremositat del iogurt grec amb l'acidesa de la llimona. El trobaràs en lots de sis iogurts de 125 g.

Iogurt sense lactosa gust maduixa

Aprofita totes les propietats del iogurt amb el gust clàssic de maduixa i sense amoïnar-te per la lactosa. Paquet de quatre unitats de 125 g.

Desnatats

Yogures de sabores desnatados Mercadona

T'estimes més opcions més lleugeres, però també delicioses? Posem al teu abast una varietat de gustos irresistibles que et deixaran satisfet el paladar sense afegir greixos a l’alimentació.

Postres làcties amb fruita 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

La versió lleugera del iogurt de gustos. Dos iogurts de maduixa, dos de fruites silvestres, dos de pinya i dos de pera. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Vuit unitats de 125 g presentades en el mateix paquet.

Iogurt gust coco 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Si busques alternatives lleugeres i t'agrada el gust tropical del coco, aquest és el teu iogurt. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en un paquet de quatre iogurts de 125 g.

Iogurt gust maduixa 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Un iogurt refrescant de sabor clàssic. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en un lot de quatre unitats de 125 g.

Iogurt gust llimona 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits

Assaboreix la intensitat cítrica d'aquest iogurt desnatat, ideal per refrescar i revifar energies. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Es presenta en paquets de quatre iogurts de 125 g.

Bífidus cremós desnatat tropical

Sent-te per un moment com en un paradís tropical i beneficia’t de les propietats del bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Disponible en paquets de quatre unitats de 125 g.

Bífidus cremós probiòtic amb coco

Viatja amb els sentits fins a una illa tropical. T’acompanya aquesta fruita temptadora mesclada amb una textura molt apetitosa.

Altres recomanacions

Les nostres begudes vegetals, elaborades amb proteïnes d'origen vegetal, són una opció ideal per als esmorzars, els berenars o qualsevol altre moment.

Et donem les claus per a una bona tria d’aliments i quantitats. Assegura’t una aportació nutricional adequada.

Si vols cuidar l’alimentació, però també la comoditat, et suggerim que tinguis a mà verdures congelades, un recurs excel·lent al congelador.