Has visitat la nostra secció de xarcuteria? És el lloc especial de la nostra botiga on t'esperen els pernils i embotits més selectes, que et servim a l'instant en peces senceres o tallats a màquina o amb ganivet.
A més, ens adaptem als teus gustos més concrets. Així, preparem encàrrecs de pernil d'acord amb les teves preferències, perquè puguis assaborir al màxim aquest imprescindible durant tot l'any.
A Mercadona pots trobar un ampli assortiment de pernils de la més alta qualitat: pernil serrà, pernil ibèric, espatlles..., amb el gust tradicional més autèntic. Els vols conèixer?
Descobreix la selecció excepcional de pernils de Mercadona
Pernil serrà
El nostre pernil serrà prové de porcs amb encreuament de raça Duroc i es caracteritza perquè és menys gras que l'ibèric, de gust suau i poc salat.
Anell blau (etiqueta blava)
- El pernil serrà peça ha tingut un procés de curació d’un mínim de 14 mesos.
- Té un pes de 7,6 kg aproximadament.
Espatlles
Espatlla serrana, anell vermell (etiqueta vermella)
- L’espatlla serrana peça ha tingut un procés de curació mínim de 9 mesos.
- Prové de porcs amb encreuament de raça Duroc. Es caracteritza perquè és menys grassa que la ibèrica, de gust suau i poc salat.
- Té un pes de 4,60 kg aproximadament.
Espatlla d’engreix ibèrica, anell blau (etiqueta blava)
- L’espatlla d'engreix ibèrica peça ha tingut un procés de curació de 12 mesos.
- Prové de porcs de raça ibèrica 50 %. Es caracteritza perquè té més quantitat de greix, més percentatge de cansalada. Per això, és més melosa i té un gust suau.
- Té un pes de 5 kg aproximadament.
Pernil ibèric
Tant el pernil d'engreix ibèric com l'ibèric de gla es caracteritzen perquè tenen més quantitat de greix, més percentatge de cansalada. Per això, són més melosos i tenen un gust suau.
Pernil d'engreix ibèric
- El pernil d'engreix ibèric peça ha tingut un procés de curació mínim de 24 mesos.
- Prové de porcs de raça ibèrica 50 %.
- Té un pes de 8 kg aproximadament.
Pernil ibèric de gla (50 %)
- El pernil de gla ibèric peça ha tingut un procés de curació mínim de 24 mesos.
- Prové de porcs de raça ibèrica 50 %.
- Té un pes de 8 kg aproximadament.
Pernil ibèric de gla (100 %)
- El pernil de gla ibèric peça ha tingut un procés de curació mínim de 24 mesos.
- Prové de porcs de raça ibèrica 100 %.
- Té un pes de 8 kg aproximadament.
Tall de pernil amb ganivet
A totes les nostres botigues oferim el servei de tall amb ganivet dels nostres pernils, una tècnica artesana que proporciona una experiència de degustació diferent de la del pernil tallat a màquina i aporta altres matisos. Es presenta envasat al buit per garantir la màxima qualitat del producte.
Altres recomanacions
Per combinar amb aquest assortiment de pernils, tria entre la nostra varietat de formatges nacionals.
Mira els nostres suggeriments per elaborar fustes de xarcuteria aquest Nadal.
Dona un cop d'ull a aquests dissenys de decoració per a la taula de Nadal.