Opcions de decoració diferents per a la teva taula amb una gran varietat de parament per als teus compromisos nadalencs.

Idees per vestir la teva taula aquest Nadal

28 de desembre de 2021

Per Nadal acostumem a tenir convidats a casa i vivim moments inoblidables asseguts a taula amb els que estimem. Per això, és primordial crear un ambient còmode, pràctic i bonic per a cada trobada.

A Mercadona t’oferim una col·lecció de parament completa: estovalles, tovallons, plats, gots, safates..., amb dissenys impecables i ben diferenciats, perquè els dinars, els sopars i les sobretaules siguin perfectes.

Dissenys de decoració diversos per triar

Amb aquestes idees, t'ajudem a crear l'ambient propici perquè, durant aquests dies tan entranyables, les teves trobades familiars o amb els amics siguin un tot un èxit. A més, tens opcions diferents per triar.

Estovalles de Taula Or

Unes estovalles de to daurat que es poden combinar fàcilment amb qualsevol tipus de decoració nadalenca. Si t'agraden aquestes estovalles, en tenim més de llises de color vermell.

Imagen Texto 1 Mesa Navidad

Disseny Ponsètia

Aquest disseny harmonitza elements amb la flor de Pasqua i crea un conjunt d’allò més atractiu. Unes estovalles a base de tons crema amb vores de ponsèties, que es combinen amb els plats i els tovallons decorats també amb la flor de Pasqua.

Imagen Texto 2 Mesa Navidad

Si aquesta és la teva elecció, disposes del parament d’un sol ús següent:

  • Estovalles plegades (tacte de roba) de 2x1,20 m
  • Plats de cartó de 23 cm de diàmetre
  • Tovallons de 33x33

Altres productes de decoració per a la teva taula

A més d'aquestes tres decoracions, a Mercadona pots trobar més productes de decoració que combinen a la perfecció amb els dissenys que hem vist:

  • Safates de cartó de color plata de 18x24 cm
  • Plats de cartó platejats de 18 cm de diàmetre
  • Sotaplat de color verd decorat
  • Copes per brindar

Altres recomanacions

Ho vols saber tot sobre Nadal a Mercadona? Accedeix a la nostra pàgina web i descobreix-ho tot.