Nadal és a tocar i, amb ell, les trobades amb la família i els amics. I no hi ha res com servir una fusta d'aperitius com a entrant de Nadal. No es pot començar millor!
Vistosa, apetitosa i fàcil de preparar, una fusta d'aperitius ben assortida aporta gustos i textures diferents. És ideal per compartir. Si vols conèixer les nostres propostes, continua llegint!
Fustes per servir com a aperitiu aquest Nadal
A continuació, et suggerim els ingredients per muntar tres fustes d'aperitius ben diferents, amb personalitat pròpia cadascuna d'elles. Molt variades i apetitoses.
Fusta de formatges i especialitats
- Formatge Gorgonzola: és un tipus de formatge blau amb una textura cremosa de gust intens, fet amb llet de vaca.
- Formatge Vell Torrat: un formatge fort en aroma i gust pel seu procés llarg de maduració. Elaborat amb llet de vaca, ovella i cabra.
- Formatge Camembert amb Tòfona: formatge tou i cremós, amb encenalls de tòfona.
- Formatge de Cabra en Rotlle amb Ametlles i Mel: formatge de cabra cobert d’ametlles picades i mel.
- Formatge Brie amb Nabius: brie farcit de formatge fresc i nabius vermells.
- Formatge Crema Brie-Tòfona: textura cremosa, ideal per acompanyar-lo amb unes puntes de pa.
- Capritxos de Formatge amb Confitura de Codony: formatge suau farcit de confitura de codony. Conté 8 unitats.
- Paté fresc amb Tòfona i Nabius: paté fresc amb un toc de tòfona i nabius.
- Tastets de Papaia: mossets de formatge farcits de melmelada de papaia i recoberts de trossets de papaia. Conté 12 unitats.
- Vermut Reserva: ideal per fer gana. Es pot consumir sol o per acompanyar aperitius. Tocs de fusta i espècies que se suavitzen amb la frescor de les herbes naturals del bosc. Molt ben equilibrat i amb gran persistència en boca. Gust complex i amb caràcter.
Altres productes per acompanyar aquesta fusta:
- Puntes de pa
- Pa torrat amb panses
- Nou natural
- Dàtils sense pinyol
Fusta de formatges i especialitats
- Pernil d’Engreix Ibèric: una estrella de les fustes càrnies, de gust exquisit i textura sucosa.
- Llonganissa d'Engreix Ibèrica: un clàssic de la nostra gastronomia que no pot faltar a la teva fusta.
- Xoriço d'Engreix Ibèric: un altre ingredient imprescindible en una fusta d'embotits.
- Llom d'Engreix Ibèric: un producte saludable amb el greix just i el tall perfecte.
- Dàtils amb Bacó: aperitiu deliciós amb un contrast entre gust dolç i salat.
- Vi Negre Arteso Criança: el nostre Arteso Criança, presenta aromes de fruita madura i torrats. En boca és potent, rodó i equilibrat. Perfecte per a acompanyar rostits, guisats, embotits, patés i formatges.
Altres productes per acompanyar aquesta fusta:
- Puntes de pa
- Ametlles sense Pell
- Panses Sultanes
Fusta de formatges i especialitats
- Salmó fumat: talls molt fins de salmó fumat.
- Formatge Vell: ideal per als qui els agraden els formatges amb aromes i gustos forts i intensos.
- Delícies de Formatge: aperitiu que es compon de 8 capritxos de pebrot escalivat, 5 mossets de crocant i 4 mossets amb topping de pinya.
- Formatge Crema Vell Torrat: crema elaborada a partir de Formatge Vell Torrat, que manté el seu gust amb una textura cremosa.
- Bloc de Foie-gras d'Ànec: fetge gras d'ànec. Gust intens i textura compacta. Ideal per servir tallat o per cuinar.
- Rotlle de Pinya i Ametlles: formatge de cabra recobert de trossets d'ametlles amb mel i farcit d’encenalls de pinya.
- Untapán de Cranc: crema per untar de surimi perfecte per combinar amb pa o puntes.
- Vi Blanc El Pescaíto: ideal per assaborir amb peixos, marisc o formatges. Presenta un color groc pàl·lid destacat amb reflexos verdosos, net, brillant i transparent. En nas és afruitat, amb un caràcter cítric i floral. En boca és equilibrat, fresc, amable i fàcil de beure.
Altres productes per acompanyar aquesta fusta:
- Cassoletes petites
- Ametlles sense Pell
- Festuc Natural sense Closca
- Orellanes d’Albercoc
Altres recomanacions
I per rematar el dinar o el sopar nadalencs, la nostra selecció de Dolços de Nadal.
Aquestes dates es preparen molts àpats i no convé desaprofitar aliments. Així que pren nota d'aquestes idees per aprofitar millor les sobres de carns, rostits, peixos, llegums, verdures, lactis, productes de brioixeria, etc.