Recomanacions d'ús dels nostres diferents tipus de farina i suggeriments de consum.

Fes servir la farina més adequada per a cada recepta

20 de abril de 2023

Saps quin tipus de farina és millor per arrebossar? Quina és més recomanable per a rebosteria, per espessir una salsa o per fer unes natilles? A Mercadona disposes d'un bon assortiment de farines, cadascuna d'elles indicada per a elaboracions culinàries diferents.

Si segueixes les nostres recomanacions, obtindràs millors resultats en els teus plats. T’expliquem quina és la millor farina per elaborar la recepta que tens al cap. Continua llegint!

Farina blanca de blat i farina integral de blat

Harina blanca de trigo y harina integral de trigo Hacendado

  • Perfectes per arrebossar i fer pans de pessic, pa i masses de pizza.
  • Per exemple, són molt adequades per cuinar un peix arrebossat o el nostre suggeriment: uns fingers de pollastre arrebossat.
  • La farina integral de blat està indicada per a les persones que prefereixen més aportació de fibra. Conserva tots els components del gra (segó, germen del gra...) i, per això, aporta un valor nutricional superior.
  • Aprèn a preparar aquesta recepta de pa de pessic d'orxata amb farina de blat.

Farina de força

Harina de fuerza Hacendado

  • Té més contingut de gluten i, per tant, és rica en proteïnes. Per aquestes propietats, és perfecta per a pa i pizzes de llarga fermentació i per a rebosteria amb greixos. Per exemple, per fer un tortell o un brioix, com et suggerim a la imatge.

Farina de blat de moro blanc precuita

Harina de maíz blanco precocida Hacendado

Farina fina de blat de moro (o midó de blat de moro)

Harina fina de maíz (o almidón de maíz) Hacendado

  • S'usa sobretot per espessir salses o guisats. Molt útil per fer crema de pastisseria, natilles o elaboracions de rebosteria.
    Suggeriment: pastís de crema amb fruites (nabius, mores, raïm i kiwi).
  • La seva qualitat principal és que és un espessidor, gràcies a la seva capacitat com a aglutinant en la preparació de menjars.

Preparat per a pa de pessic amb llevat (impulsor)

Preparado para bizcocho con levadura (impulsor) Hacendado

  • Ideal per fer pans de pessic o magdalenes. Dissenyat específicament per a rebosteria.
  • Aquest preparat ja porta llevat incorporat (impulsor). Prepara aquesta deliciosa recepta amb preparat per a pa de pessic.

Altres recomanacions

Coneixes les nostres receptes per reaprofitar les sobres de pa?

Aprèn a preparar receptes dolces amb l’impulsor.

Cuida’t amb els nostres suggeriments de bols de iogurt per als teus esmorzars, berenars i sopars.