Torna Halloween amb novetats i productes aterridors i divertits.

Halloween: dolç i aterridor!

27 de setembre de 2023

Ja falta menys per Halloween! Probablement, la nit més divertida de l'any en què tots ens ho passem... terriblement bé!

Enguany celebrem aquesta festa tan internacional i terrorífica amb novetats al nostre assortiment. També amb productes que ja van triomfar l'any passat i tornen, alguns de manera diferent. Descobreix-ho en aquest vídeo tan divertit!

Tenim la selecció de llamins més completa i tot el que necessites per viure el millor Halloween: llaminadures variades, xiclets, piruletes, xocolates, etc. Ideals per endolcir moments esgarrifosos, sempre amb moderació, per regalar i compartir amb els amics i la família.

Sac de llaminadures i assortiment de Halloween

Saco de golosinas Halloween Mercadona

  • Sac de llaminadures: és el millor lloc per portar els teus llamins preferits i guardar totes les llaminadures de la nit de Halloween. Conté tres bossetes amb molta varietat: xiclets, pega dolça blanca i els fantasmes blaus.

Surtido Halloween Mercadona

  • Assortiment de Halloween: assortiment de llaminadures amb xiclets de meló, dentadures, caramels tous que pinten la llengua, piruletes, ossos i cucs pica-pica, i caramels.

Boo! Mix i Pop Eye

Boo! Mix y Pop Eye Mercadona

  • Boo! Mix: una bosseta de llaminadures aterridores en què pots trobar dolços diferents, com ara cervells, ratpenats, carabasses i ullals. Aquest any amb noves llaminadures a l’interior!
  • Pop Eye: quatre ulls farcits en una mateixa bosseta. Els ulls farcits han triomfat sempre, però enguany tornen amb una bosseta dedicada exclusivament a ells, per aterrir els enamorats d'aquest producte.

Mòmia de xocolata i assortiment de xocolata

Momia de chocolate y surtido de chocolate Halloween Mercadona

  • Mòmia de xocolata: figura de xocolata amb llet amb un disseny monstruós de mòmia per regalar o assaborir.
  • Assortiment de xocolata: bossa amb un assortiment deliciós de figures de xocolata amb llet i sense gluten. Figures presentades en embolcalls d'esquelets, fantasmes, monstres, aranyes... Inclou bombons de xocolata amb llet farcits de praliné (avellanes i ametlles) embolicats amb paper d'ulls i carabasses. I també bombons de xocolata blancs farcits de trufa amb embolcalls dissenyats amb llunes, núvols i ratpenats.

Piruletes xocolata i broquetes de llaminadures

Piruletas chocolate y brochetas de golosinas Halloween Mercadona

  • Piruletes xocolata: piruleta de xocolata amb llet, en format individual, amb un dibuix de Halloween i pal de paper. Disseny de catrina, carabassa i vampir.
  • Broquetes llaminadures: quatre models diferents de broquetes. Gust molt agradable i esponjositat en un núvol dolç multicolor en forma de carabassa, zombi, fantasma i monstre.

Altres recomanacions

Et proposem quatre receptes per al menú complet del sopar de Halloween.

Si vols formats de pizza més petits, prova de fer aquesta recepta de minipizzes de Halloween.

Prepara unes divertides galetes de Halloween amb forma de fantasma. Segueix la nostra recepta pas a pas!