Celebra Halloween amb les llaminadures i les xocolates més terrorífiques i divertides.

Bon Halloween! Endolceix les teves queixalades en la nit més terrorífica amb Mercadona

21 de octubre de 2021

Compte enrere per a Halloween! És la festa més aterridora i divertida de l'any i sempre arriba acompanyada dels dolços tradicionals. Atenció als nostres suggeriments de llaminadures i xocolates, perquè els més petits (i no tan petits...) s’ho passin de por.

Piruletes Halloween

Piruletes en format individual de xocolata amb llet, amb un dibuix de Halloween i pal de paper. Tres tipus de piruleta: carabassa, vampir i catrina.

Sense gluten i aptes per a vegetarians.

Carabassa i Catrina de xocolata

Imagen Texto 1 Dulces Halloween 2021

Una figura de xocolata amb llet en forma de carabassa i una figura de xocolata blanca en forma de catrina mexicana.

Totes dues, sense gluten i aptes per a vegetarians.

Cistella de llaminadures

Horripilant Cistella Halloween amb llaminadures diferents: piruleta de gerd, figures de xocolata amb llet, escumes dolces, carabasses de llaminadura, dentadures, peus pica-pica, gusanitos, etc. Sense gluten.

Assortiment llaminadures

Imagen Texto 2 Dulces Halloween 2021

Assortiment de llaminadures que inclou xiclet àcid amb gust de préssec, gominoles miniossos, ulls farcits, minigusanitos pica-pica i molts altres dolços divertits.

Aquestes llaminadures són perfectes per a compartir amb els amics o la família i passar una nit ben especial. Tots els productes són lliures de gluten!

Broquetes llaminadures

Dos tipus de broqueta amb una decoració variada i tenebrosa. Escuma dolça amb decoració de sucre. Gust agradable i aspecte multicolor.

Assortiment xocolata

Una bossa que conté un assortiment deliciós de bombons i xocolatines individuals de xocolata amb llet amb embolcalls truculents.

Altres recomanacions

Prepara unes divertides galetes de Halloween amb forma de fantasma. Segueix la nostra recepta pas a pas!