Celebra Halloween amb les llaminadures i les xocolates més terrorífiques i divertides.

Bon i dolç Halloween! Celebra la nit més terrorífica amb Mercadona

18 de octubre de 2019

Ja falta poc per Halloween! Una de les festes més esperades de l'any i el millor moment per passar-s’ho de por. Aquesta nit és tradició menjar dolços, per això et proposem diferents llaminadures i xocolates que agradaran molt als més petits (i als no tan petits...). Truc o tracte?

Assortiment Halloween

Assortiment de llaminadures de 420 grams, una selecció sorprenent d'allò més variada i divertida. Conté bossetes variades amb aranyes, carabasses, ossos, ulls i calaveres farcides.

Aquestes llaminadures són perfectes per compartir amb els amics o la família i passar una nit molt especial. Tots els productes són lliures de gluten!

Texto 1 Halloween chocolates chucherias

Sac de llaminadures

Sorprèn per Halloween amb aquest sac divertit de color taronja. Simula una carabassa i està ple de llaminadures delicioses.

A l’interior trobaràs bossetes diferents: dentadures, carabasses, dits pica, núvols i cervells farcits. En total, 190 grams de llaminadures lliures de gluten.

El sac té una nansa regulable i un cordó per tancar-lo.

Texto 2 Halloween chocolates chucherias

Xocolates terrorífiques de Halloween

Per Halloween també podeu gaudir del que més us agrada: la xocolata. Si us heu de morir de por, que sigui amb bona boca, oi? Per a això, disposem dels productes següents:

  • Carabassa de xocolata: deliciosa i alhora terrorífica, la nostra carabassa de xocolata amb llet, sense gluten, és ideal per passar aquesta festa tan divertida amb els teus. Tasta-la!

Texto 3 Halloween chocolates chucherias

  • Catrina: dona un toc mexicà al teu Halloween amb la nostra Catrina de colors, una calavera feta de xocolata blanca, que recrea la figura clàssica de l'imaginari de Mèxic. No té gluten.

Texto 4 Halloween chocolates chucherias

  • Piruletes Halloween: piruletes de xocolata amb dissenys diferents inspirats en el món del terror: Frankenstein, Dràcula i Carabassa de Halloween. Fetes de xocolata amb llet i sense gluten. Dolçament horripilants!

Texto 5 Halloween chocolates chucherias

  • Broquetes Halloween: broquetes originals amb dissenys variats i divertits per endolcir la nit més aterridora de l'any.

Texto 6 Halloween chocolates chucherias

  • Assortiment de xocolata: 250 grams de figures de xocolata delicioses, creades especialment per celebrar la nit de Halloween. Gaudeix-les amb els amics i la família o regala-les jugant a "truc o tracte".

Texto 7 Halloween chocolates chucherias

  • Taüt de xocolatines: descobreix aquest taüt de Dràcula tan divertit i original. Conté 125 grams de xocolatines exquisides fetes de la xocolata amb llet més bona.

Texto 8 Halloween chocolates chucherias

  • Núvols Halloween: si els teus dolços favorits són els núvols, en aquesta bossa trobaràs figures diferents cobertes de xocolata amb llet: carabasses i ratpenats ideals per compartir en una nit màgica.

Texto 9 Halloween chocolates chucherias

Altres recomanacions

En una bona festa de Halloween no ha de faltar mai el Guacamole de Mercadona. El donem algunes idees de preparació i ús.