Treballador de Mercadona en botiga

Mercadona repeteix com la millor empresa del sector de la distribució a atreure i retenir talent

29 de octubre de 2019
  • Segons el Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco), Mercadona és l'empresa més atractiva per treballar-hi del sector de la distribució a Espanya i la sisena en l’àmbit global.
  • En l'enquesta han participat 32.933 persones, que han valorat positivament les condicions laborals de Mercadona.

Mercadona ha estat reconeguda com la millor empresa del sector de la distribució i la sisena en l’àmbit global a atreure i retenir talent. La companyia repeteix un any més les mateixes posicions del rànquing Merco Talento del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa, gràcies a la valoració de 32.933 enquestats.

Aquest rànquing el fa Merco, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Amèrica Llatina, des del 2006. La classificació reconeix les 100 empreses més atractives per treballar-hi a Espanya, a través de l'avaluació de la gestió de les persones i de l'estudi de les diferents dimensions reputacionals que tenen a veure amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar i retenir el talent.

En concret, enguany hi ha participat un total de 32.933 persones, entre les quals hi ha 17.933 treballadors, 5.628 universitaris, 1.447 alumnes d'escoles de negocis, més de 7.600 ciutadans i més de 270 responsables i experts en àmbits diferents dels recursos humans.

Les condicions laborals de Mercadona: ocupació estable i de qualitat

Un dels components més importants de Mercadona són els treballadors. És per això que el model de Recursos Humans de Mercadona ofereix un treball estable i de qualitat, amb salaris per sobre de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promoure internament.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han estat reconegudes per l’Organització Internacional del Treball (OIT) quant a ocupació estable i de qualitat.

Imatge de capçalera: Marcelo, treballador de la botiga de La Pobla de Vallbona, València.