Part de l’assortiment de Halloween de Mercadona

Mercadona amplia l’assortiment de Halloween amb novetats en llaminadures i xocolates

20 de octubre de 2020
  • La companyia incorpora als lineals el Sac Halloween, un nou Pot de Llaminadures i un Ratpenat que conté xocolatines individuals perquè aquest any “El Cap” (client) pugui celebrar Halloween a casa seva.
  • Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Artesans del Sucre (Romania), Damel (Crevillent, Alacant) i King Regal (Oliva, València) són els proveïdors especialistes responsables d'elaborar l'assortiment destinat a aquestes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa de l’assortiment de Halloween amb noves incorporacions perquè aquest any els clients puguin celebrar Halloween a casa seva.

Com a novetats, s’incorporen als lineals el Sac Halloween, ple de llaminadures, i el Pot de Llaminadures. Pel que fa a les xocolates, els “Caps” (clients) podran gaudir d’un Ratpenat que conté xocolatines individuals.

Aquest assortiment se suma al tradicional d'anys anteriors, com la Bossa de Llaminadures Assortides i les Broquetes de Llaminadures, la Bossa de Xocolates Assortides, les Piruletes de Xocolata i figures amb forma de Carabassa i de Catrina de Xocolata.

Aquesta gamma de productes de Halloween de Mercadona l’elaboren proveïdors especialistes com Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Artesans del Sucre (Romania), Damel (Crevillent, Alacant) i King Real (Oliva, València).

Assortiment de Halloween, al lineal de MercadonaAssortiment de Halloween, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat