Estrella, coordinadora del supermercat Mercadona del parc comercial El Torerito (Còrdova)

Estrella, coordinadora de Mercadona veterana, explica la seva història

27 de juny de 2018
  • Estrella Nieto, treballadora de Mercadona veterana, narra en aquest vídeo com és la seva feina com a coordinadora de botiga.

Vídeo en castellà

Estrella Nieto, treballadora veterana, es va incorporar a l'empresa fa 10 anys com a fruitera i, en poc temps, es va convertir en coordinadora de botiga.

Estrella explica com és la seva feina a Mercadona com a coordinadora del supermercat del parc comercial El Torerito a Còrdova.

Destaca que d’ençà que treballa a Mercadona la seva vida ha canviat molt. Té molta responsabilitat, però és una feina que li agrada i és el que sempre ha perseguit.

Estrella explica que a la botiga formen un equip de 53 persones i que, en la seva funció com a coordinadora de Mercadona, és molt important saber escoltar-ne les necessitats. Tots treballen per un mateix objectiu, el client, que és pel que lluiten cada dia.

També destaca de la seva feina a Mercadona el tracte directe amb el client, ja que és el que sempre l’ha apassionat. En la seva feina diària busca que sigui un tracte proper perquè, al cap i a la fi, els clients són els que ens ajuden a millorar.

Una altra de les funcions que més li agrada a Estrella com a veterana és poder formar i ajudar altres coordinadors que estan començant perquè tinguin èxit. La història de Mariola, coordinadora promoguda recentment, és un exemple d'aquesta aposta de Mercadona per la formació i la promoció interna.

A més, aquesta treballadora indica que no s'ha posat cap límit per seguir avançant en l'empresa i que, per ella, treballar a Mercadona és un orgull.

Per Mercadona també és un orgull comptar amb persones altament compromeses i motivades com Estrella i ha volgut reconèixer la seva trajectòria. 

Estabilitat i Qualitat: treballar a Mercadona

Els treballadors a Mercadona són molt importants. Per poder satisfer els clients, la plantilla també ha d'estar satisfeta.

Mercadona implementa una política de Recursos Humans que es caracteritza per oferir ocupació estable i de qualitat, la qual cosa permet disposar d'un equip ple de talent, cohesionat i amb capacitat de millora constant.

Mercadona disposa d'una plantilla de 84.000 persones, totes elles amb contracte fix i amb salaris per sobre de la mitjana del sector. Només el 2017, la companyia va crear 5.000 nous llocs de treball estables i de qualitat.

Un exemple d'aquesta estabilitat és la història de Rosario, treballadora de Mercadona jubilada recentment, que va compartir la major part de la seva vida laboral a l'empresa.

Condicions laborals a Mercadona

La política de Recursos Humans de Mercadona destaca per oferir treball estable i de qualitat i valors com l'estabilitat, la formació, la promoció i la igualtat, entre d'altres. Les condicions laborals de Mercadona són les que permeten comptar amb equip de persones compromeses amb el projecte comú.

Mercadona és la primera empresa del sector en el rànquing Merco Talento i la seva política de Recursos Humans ha estat reconeguda per l’Organització Internacional del Treball (OIT) de les Nacions Unides.