Rosario, treballadora de Mercadona recentment jubilada a la porta del supermercat de Santa Pola en el qual va treballar durant 23 anys

Rosario, treballadora de Mercadona recentment jubilada compta la seva història

07 de febrer de 2018
  • Rosario Rodes explica en aquest vídeo la seva experiència de treball a Mercadona després de 23 anys en la companyia. 

Vídeo en castellà

Rosario, recentment jubilada, comparteix la seva història com a treballadora de Mercadona durant 23 anys en una de les nostres botigues a Santa Pola (Alacant).

Rosario explica què és el que més valora del seu treball a Mercadona aquests anys com a carnissera de tall.

Rosario diu que com a treballadora de Mercadona el que més li ha aportat han estat els seus companys i companyes i la relació propera amb els clients. També recorda com va ser el seu últim dia a la botiga i la sorpresa que li van preparar.

La companyia ha volgut fer visible la història de Rosario com una mostra de reconeixement al seu treball en Mercadona durant tot aquest temps i en representació del compromís i implicació que tenen els treballadors i treballadores de Mercadona.

Per a Mercadona és un orgull que Rosario hagi compartit el seu esforç i il·lusió amb nosaltres durant aquest temps i li desitgem tot el millor.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona disposa d'un Model de Recursos Humans que ofereix ocupació de qualitat i estable i altres valors com formació o promoció. Aquestes condicions laborals de Mercadona permeten disposar d'un equip de persones altament motivades i alineades amb el projecte conjunt.