Diego, treballador de Mercadona com a operari corrector en altura

Diego, treballador de Mercadona a les "altures", explica la seva història

28 de novembre de 2018
  • Diego Rodríguez, operari de logística a Villadangos del Páramo (Lleó), explica el seu desenvolupament professional dins de l'empresa i destaca les condicions laborals de Mercadona.

Vídeo en castellà 

Diego Rodríguez, treballador de Mercadona, té 33 anys i és de Lleó. Treballa al centre logístic de Villadangos del Páramo com a operari corrector en altura.

Diego explica que es tracta d'un bloc logístic totalment automatitzat i la seva feina consisteix a minimitzar els riscos, corregint i regulant el treball de les màquines i els palets en altura, per garantir que els productes arribin a la botiga.

Des que va entrar a treballar a Mercadona, Diego s’ha anat desenvolupant com a professional i ha anat superant totes les limitacions d'un lloc de treball que, fins i tot, li ha donat l'oportunitat de formar els seus propis companys dins del magatzem.

La motivació i la seva actitud són les característiques que Laura Veiga, coordinadora de Magatzem Secs, destaca de Diego, essencials per exercir el seu lloc com a operari corrector.

Diego explica amb orgull la tranquil·litat que sent de treballar a Mercadona, sobretot pel suport i la seguretat que té en arribar a casa sabent que està en una empresa que no deixa de formar els seus empleats, amb un contracte fix i un bon sou a final de mes; i més ara que serà pare.

Mercadona vol fer valer la trajectòria de Diego dins de l'empresa, i també l’esforç i l’entrega diària. Com ell, la companyia vol reconèixer la implicació de la resta de treballadors de Mercadona, que treballen per assegurar que els productes arribin cada dia a les botigues de tot Espanya.

Les ofertes de feina disponibles per treballar a Mercadona es poden consultar al portal d'ocupació.

Condicions laborals a Mercadona

Els treballadors de Mercadona són un dels pilars fonamentals per a l'empresa. És per això que el model de Recursos Humans destaca pel fet d’oferir unes condicions que reconeixen la feina de tota la plantilla.

Un treball estable i de qualitat, salaris per sobre de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promoure dins de l'empresa són alguns dels avantatges interns de Mercadona.

L'empresa repeteix un any més com la primera en el sector de distribució del rànquing de Merco Talento pel seu atractiu per atreure i retenir talent. A més, també ha estat reconeguda per l’Organització Internacional del Treball pel que fa a ocupació estable i de qualitat.