Treballador de Mercadona a la xarcuteria

Mercadona, reconeguda com la primera empresa en Talent en el sector de la distribució

07 de novembre de 2018
  • Mercadona és l'empresa més ben valorada del sector de la distribució generalista a Espanya i la sisena a nivell general per atreure i retenir talent segons els més de 34.000 enquestats pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco).
  • Les condicions laborals de Mercadona destaquen pel fet d’oferir ocupació estable i de qualitat.

Mercadona repeteix com la primera empresa en el sector de la distribució generalista i la sisena a nivell global amb més capacitat per atreure i retenir talent a Espanya segons el rànquing Merco Talento del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco). A més, respecte del 2017, la companyia manté totes dues posicions, fet que reconeix l'atractiu que té l'empresa per treballar-hi.

El monitor Merco és un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica. Des del 2006, Merco Talento és entre els seus rànquings i se centra en la classificació de les 100 empreses més atractives per treballar a Espanya mitjançant l'avaluació de la gestió de les persones i l'estudi de les diferents dimensions de reputació que tenen a veure amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar i retenir el talent.

Enguany, Merco Talento ha comptat amb l'opinió de 18.415 treballadors, 8.091 ciutadans, 6.199 universitaris d’últim curs, 1.206 alumnes d'escoles de negocis, i 160 responsables i experts en diferents àmbits dels recursos humans, fins a sumar un total de 34.141 avaluacions. Aquests públics avaluen les empreses respecte a tres valors claus que incideixen en el seu atractiu laboral i el determinen: la Qualitat Laboral, la Marca d’Ocupador i la Reputació Interna.

La metodologia i els resultats de Merco Talento estan sotmesos a un procés de revisió independent per part de KPMG d'acord amb la norma ISAE 3000.

Els treballadors de Mercadona són un dels components essencials de la companyia i, per això, Mercadona disposa d'un model de Recursos Humans que ofereix un treball estable i de qualitat, salaris per sobre de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promoure internament.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han estat reconegudes per l’Organització Internacional del Treball (OIT) pel que fa a ocupació estable i de qualitat.