Pinsos Compy per a gats esterilitzats, la millor formar de cuidar la teua mascota.

Pinsos Compy per a gats esterilitzats

13 de juny de 2017

Els gats esterilitzats precisen d'una dieta especial, ja que el seu sistema hormonal fa que siguen propensos a l'obesitat i al sedentarisme. Per a això Compy ha desenvolupat dos aliments específics per a gats amb aquest tipus de necessitats especials: “Compy Gats Esterilitzats – Light 1,5 kg” i “Compy Supreme Esterilitzats – Light 800g”.

Tenint en compte les últimes recomanacions dels experts en nutrició d'animals de companyia, hem formulat els pinsos Compy per a gats esterilitzats que tenen tots els ingredients necessaris per a aconseguir una dieta amb:

  • Una aportació moderada d'energia, però amb tots els àcids grassos essencials. Així com un extra de L-carnitina que contribueix a minimitzar l'acumulació de greix corporal.
  • Un òptim nivell de fibra amb una aportació d'ordi hidrolitzat de lenta assimilació i molt digestible que ajuda a disminuir la sensació de fam.
  • Una aportació d'extracte de yucca schidigera per a ajudar a un millor control de l'olor fecal i urinari, afavorint la micció en la safata.

El pinso “Compy Gats Esterilitzats–Light 1,5 kg” destaca per contindre ingredients seleccionats que proporcionen a les croquetes un excel·lent sabor i textura que agrada molt als gats.

La combinació d'una aportació moderada d'energia, un òptim nivell de fibra i un major nivell de proteïna en aquest aliment ho fan adequat per a animals amb sobrepès i/o esterilitzats que tenen tendència a guanyar pes.

A més, conté greix avícola (font d’omega 6) i oli de peix (font d’omega 3) per a ajudar a mantindre un pèl sa, brillant i sense caspa. També incorpora un extra de taurina, molt important per a un correcte desenvolupament i funcionament del cor i de la visió.

Si busquem un producte amb carn fresca, la millor opció és el pinso “Compy Supreme Esterilitzats–Light 800g” que conté pollastre fresc com a ingredient principal i que és una font de proteïna molt digestiva i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular.

Conté oli de peix (font de DHA) que ajuda a mantindre la funció del cervell (funció cognitiva), i incorpora arròs integral que aporta fibra a la dieta.

Aquest producte també incorpora FOS, MOS i B-glucans, que ajuden a reforçar el sistema immune i a equilibrar la flora intestinal, així com extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E. L’aportació combinada de tots ells contribueix a la lluita contra els radicals lliures ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.

A més, gràcies a l'aportació combinada de biotina, coure i zinc quelat contribuïm a que el gat tinga un pèl brillant, sedós i saludable. També incorpora un extra de taurina, molt important per a un correcte desenvolupament i funcionament del cor i de la visió.

Compy Supreme Esterilitzats–Light 800g conté un òptim nivell de sodi per a afavorir el consum d'aigua i ajudar a obtindre una orina menys concentrada, així com metionina hidroxianàloga que afavoreix un pH àcid que dificulta la formació de càlculs urinaris de struvita.

Pinsos Compy per a gats esterilitzats, la millor formar de cuidar la teua mascota.

Consells per a gats esterilitzats

  • És molt important que els gats orinen amb freqüència per a minimitzar la formació de càlculs urinaris per a això és important estimular-los tenint una safata neta i sense olor.
  • Els pinsos Compy per a gats esterilitzats també són adequats per a gats adults amb sobrepès amb més d'un any que necessiten un aliment "light".

Altres recomanacions

Recomanem la lectura de la nostra publicació sobre pinso per a gats Compy Supreme amb Salmó y Arròs on tenim informació sobre els nutrients que s'aporta per a la vida activa del nostre gat.

Una altra recomanació és la publicació sobre pinso Compy per a gatets ja que així podem conèixer una dieta adequada per al creixement i desenvolupament del nostre gatet. I, finalment, recomanem llegir la nostra publicació sobre els processos de qualitat del pinso de Mercadona que ens permet conèixer les matèries primeres i els seus certificats.