Cabecera detergente

Detergent de Mercadona, màxima neteja per a roba blanca i de color

16 de abril de 2024

Coneixes els nostres Detergents per a llavadora? Quin utilitzes per a la teua bugada? Si busques una neteja impecable en cada llavada, l'elecció del detergent adequat té una importància fonamental.

La nostra selecció de detergents per a llavadora et garantix una neteja a fons i duradora en cada càrrega. Des de les taques més difícils fins a la cura dels colors, dels teixits i les solucions per a pells sensibles, no se'ns escapa cap detall. Descobrix la diferència que suposa llavar amb un detergent de qualitat superior i prepara't per a un resultat perfecte.

Llava la teua roba amb els nostres detergents per a llavar a màquina

Detergents diluïts

Disfruta de roba sempre neta i fresca amb els nostres detergents diluïts, els més populars hui dia. Són similars als detergents en pols, però com que estan diluïts, es dissolen fàcilment en l'aigua de la llavadora, i d'esta manera s'assegura una distribució uniforme i una acció de neteja completa. Així mateix, s'evita l'aglomeració i el desaprofitament de producte. En tenim diverses opcions, per a ús diari i específiques, que cobrixen qualsevol necessitat.

Ús diari

Detergentes diluidos Mercadona

 • Frescor Blava, Marsella i Colònia: són tres detergents dissenyats amb la mateixa eficàcia de neteja, però amb perfum diferent. Perfectes per a usar-los amb roba blanca i de color, no sols eliminen la brutícia, sinó que deixen la teua roba amb una aroma irresistible. A més, el detergent Colònia és hipoal·lergogen, específic per a pells sensibles, al·lèrgies i fins i tot la pell del bebé.
 • Roba blanca i de color: un detergent amb un extraordinari poder antitaques i enriquit amb agents il·luminadors que revitalitzen la roba. No sols aporta lluentor i lluminositat en roba blanca i de color, sinó que incorpora una avançada tecnologia enzimàtica que elimina les taques. Et captivarà la seua aroma duradora, que perdura en la roba gràcies a les microcàpsules de perfum que s'activen amb la fricció de l'ús de la roba.

Específics

 • Cura dels colors: estos detergents específics preserven els colors originals de la teua roba una llavada darrere d'una altra, ja que no contenen substàncies blanquejants ni agents que fixen pigments als teixits. Així, eviten la descoloració i el desgast prematur i mantenen la roba sempre plena de vida.

Detergentes específicos Mercadona: color y Ropa oscura

 • Color: formulat amb potents protectors de color que eviten la pèrdua d'intensitat. Conté enzims molt eficaços que ajuden a eliminar les taques més difícils, sense que es ressenten els colors. No obstant això, és important tindre en compte que no està dissenyat per a mantindre els blancs com el Detergent Blanc i Color, per la qual cosa es recomana utilitzar-lo en roba de color.
 • Roba fosca: la roba fosca tendix a perdre la seua intensitat i lluentor originals, sobretot després d'unes quantes llavades. Gràcies als potents agents fixadors d'este producte específic, la roba fosca conserva el seu to original molt més temps. Confia en el nostre detergent especialment dissenyat per a roba fosca i porta-la sempre com si fora nova.
 • Cura de teixits: dissenyats per a netejar les teues peces favorites, mantenen la seua textura i suavitat originals. Mantín la teua roba en condicions òptimes.
 • Roba delicada: este detergent ha sigut acuradament desenvolupat per a proporcionar la màxima protecció als teixits més sensibles. Ja siga llana, seda, viscosa, licra, roba tècnica, acabats vellutats o brodats, manté la qualitat de la teua roba i la deixa suau, esponjosa i perfumada. Està especialment formulat per a evitar la formació de boletes o que es deforme la roba, i preserva la integritat i l'elasticitat originals. És important utilitzar el programa de llavada adequat per a esta classe de peces, seguint les recomanacions de cura específiques de cada una.

Detergentes específicos Mercadona: prendas delicadas

 • Per a pells sensibles o atòpiques: t'oferim dos opcions especialment dissenyades per a les pells més sensibles o delicades, incloses les dels bebés. A més de brindar una cura òptima per a la pell, els dos detergents cuiden i mimen els teixits, per la qual cosa també són adequats per a llavar la roba delicada.

Detergentes específicos Mercadona: para pieles sensibles o atópicas

 • Pells sensibles: una opció suau i segura per a cuidar-te la pell. Testat dermatològicament i formulat sense perfum, enzims, colorants ni conservants sensibilitzants. Ideal per a les pells més delicades, també les dels més menuts, i per a pells atòpiques.
 • Detergent Colònia Hipoal·lergogen: una altra opció perfecta per a cuidar la pell. També està testat dermatològicament i és adequat per a les pells més sensibles, incloses les dels bebés. Amb un perfum agradable i durador, envolta la teua roba amb la seua frescor. A més de la seua acció suau per a la pell, és altament eficaç contra les taques més difícils i es pot utilitzar amb roba blanca i de color, així com en tota classe de teixits.

Detergents en pols

L'opció més tradicional per a llavar la roba. La seua formulació en pols conté partícules amb un alt poder d'arrossegament, per la qual cosa són especialment efectius en l'eliminació de taques difícils. La nostra línia de detergents en pols inclou dos opcions: Blanc i Color, i Marsella. Bàsicament, es diferencien en l'aroma.

Detergentes en polvo Mercadona

Detergents concentrats

Una excel·lent alternativa per a espais d'emmagatzematge reduïts i per a transportar amb més facilitat. Són igual d'efectius que els diluïts, però, com que són més concentrats, s'aconseguix més eficàcia amb menys quantitat de producte.

 • Detergent concentrat líquid: poderosa solució per a roba blanca i de color. A pesar de ser líquid, té un alt nivell de concentració, que fa que es gaste menys producte en cada llavada.

Detergente concentrado líquido Mercadona

 • Càpsules: és l'opció més pràctica i funcional. Estes càpsules tenen un gran poder antitaques i estan enriquides amb agents il·luminadors que realcen la lluminositat de la roba. A més, oferixen protecció per als colors i contenen blanquejant òptic per a mantindre els teus blancs immaculats. Gràcies a la seua fórmula altament eficaç, garantixen una neteja a fons en cada llavada. Mentrestant, les seues microcàpsules de fragància s'encarreguen de deixar un perfum agradable i durador en la teua roba. Per a garantir una correcta dissolució, és important col·locar la càpsula en la part baixa del tambor de la llavadora, abans d'afegir la roba.

Detergente cápsulas Mercadona

Recomanacions per a llavar correctament la roba a màquina

 • Llig detingudament les instruccions proporcionades en l'envàs abans d'utilitzar qualsevol producte per a llavar la roba a màquina. Cada producte pot tindre indicacions específiques sobre l'ús adequat i la quantitat recomanada que s'ha d'utilitzar.
 • Seguix les indicacions del fabricant de cada peça indicades en l'etiqueta. Estes indicacions poden incloure instruccions sobre la temperatura de llavada, el tipus de cicle recomanat, etc.
 • No mescles colors intensos i clars per a evitar transferències. Amb esta mesura prevens taques no desitjades i mantens l'aparença original de les peces.
 • Assegura't de llavar la roba a la temperatura adequada segons el tipus de teixit i el nivell de brutícia. Llavar a temperatures incorrectes pot afectar la integritat de les fibres i reduir la vida útil de la roba.
 • No òmpligues el tambor de la llavadora més de 2/3 de la seua capacitat. Un espai adequat en el tambor permet que l'aigua i el detergent circulen lliurement al voltant de la roba, de manera que s'assegura una neteja òptima.
 • Si les teues peces tenen taques difícils, és recomanable tractar-les abans de llavar-les. Això pot implicar l'ús d'un llevataques o aplicar detergent directament sobre la taca i deixar-lo actuar durant un temps abans de llavar la peça de roba.

Altres recomanacions

Busques un producte eficaç per a eliminar les taques difícils de la teua roba?

Prova els nostres suavitzants amb tacte agradable i duradors, i descobrix quina aroma s'adapta millor a tu.

Si vols saber quin detergent i suavitzant combinen millor, seguix el nostre consell.