Aprén a combinar els teus detergents i suavitzants per a tindre el millor resultat.

Quin Suavitzant uses amb el teu Detergent?

26 de abril de 2024

Tens alguna combinació de Detergent i Suavitzant favorita? Tots els nostres detergents i suavitzants són de màxima qualitat i estan dissenyats per a combinar-se entre si, t'oferixen la llibertat de mesclar al teu gust per a buscar l'aroma que més t'agrade. Però, encara que els nostres productes són versàtils, n'hem seleccionat algunes combinacions per la seua especial harmonia de fragàncies.

Explora estos suggeriments per a disfrutar d'un resultat únic, però recorda que és una elecció personal, que les possibilitats són múltiples i que pots experimentar segons les preferències que tingues per a trobar la teua combinació.

Et suggerim algunes de les possibles combinacions perquè la teua bugada faça una olor increïble

Seguix esta xicoteta guia per a triar la teua combinació de suavitzants amb Detergents per a llavadora. Tots els nostres suavitzants estan formulats amb un perfum durador, que perdura fins i tot quan et poses la roba neta i seca.

Detergent frescor blava

Combinación de Detergente y Suavizante favorita Mercadona.

  • Amb suavitzant Blau: potencia la sensació de frescor i neteja amb una aroma neta i agradable que perdura.
  • Amb suavitzant Floral: aporta a la frescor del detergent una delicada fusió de fragàncies florals.

Detergent Marsella

Combinación de Detergente y Suavizante favorita Mercadona.

  • Amb suavitzant Blau: disfruta de l'aroma clàssica a net de sempre amb un extra de frescor i benestar.
  • Amb suavitzant Talc: realça l'aroma clàssica amb la suavitat reconfortant del talc, i crea així una combinació tendra i acollidora.

Detergent hipoal·lergogen colònia

Combinación de Detergente y Suavizante favorita Mercadona.

  • Amb suavitzant Colònia: una fragància fresca que evoca la infància. Deixa la teua roba impecable amb l'aroma de sempre.

Detergent roba blanca i color

Combinación de Detergente y Suavizante favorita Mercadona.

  • Amb suavitzant Blau: esta combinació et proporciona una aroma neta de llarga duració amb la qual manté la teua roba.
  • Amb suavitzant Spa: deixa que este suavitzant et submergisca en una experiència relaxant, mentre disfrutes d'una sensació de frescor.

Altres recomanacions

Si necessites potenciar l'aroma de la teua roba, pots utilitzar el nostre Perfumador amb qualsevol d'estes combinacions.

La nostra gamma de suavitzants deixen la roba esponjosa, faciliten la planxada i reduïxen l'electricitat estàtica, prova l'aroma que més t'agrade.

Si necessites saber quin és el millor detergent per al teu tipus de roba, et deixem la nostra selecció de detergents per a llavadora.