Cabecera Detergente Líquido

Roba impecable amb el nostre detergent roba blanca i de color en càpsules

30 de abril de 2024

Ja has provat el detergent líquid en càpsules per a roba blanca i de color? Descobrix el seu gran efecte antitaques i il·luminador que neteja i revitalitza la teua roba, a més del seu agradable perfum. Prepara't per a una experiència de neteja sorprenent!

Característiques del nostre detergent en càpsules

És un detergent concentrat d'última generació, apte tant per a roba blanca com de color. Inclou un doble compartiment amb fórmula exclusiva que fa que, en cada llavada, s'obtinguen excel·lents resultats de neteja. Conté 24 càpsules i la grandària de la caixa és perfecta per a optimitzar l'espai d'emmagatzematge.

  • Poder antitaques: l'avançada tecnologia antitaques penetra en les fibres de la roba i elimina fins i tot les taques més difícils. Este detergent ha sigut dissenyat amb una tecnologia altament enzimàtica, la qual cosa es traduïx en un major poder actiu de neteja sobre tot tipus de taques.
  • Amb agents il·luminadors: incorpora un sistema de protecció de colors i blanquejant òptic, que realça la lluentor de la teua roba i fa que els blancs siguen més blancs. La teua roba lluirà com si fora nova després de cada llavada.
  • Extra de perfum: aporta a la bugada una fragància extra de perfum, que t'envolta en una sensació agradable de frescor i neteja.

Com s'usa el nostre detergent en càpsules

El detergent roba blanca i de color en càpsules per a llavadora t'oferix la màxima comoditat d'ús. Les càpsules inclouen la dosi justa per a una llavada perfecta, es dissolen ràpidament en l'aigua i alliberen el seu poder netejador amb tota precisió.

  • Dosifica la càpsula de detergent sempre en la part baixa del tambor, abans d'introduir la roba.
  • A continuació, fica la roba dins del tambor i deixa la càpsula davall.
  • És important no obrir la càpsula ni perforar-la, el film es desfarà quan entre en contacte amb l'aigua de la llavadora.
  • Tin en compte que després d'agafar una càpsula, s'ha de deixar la caixa ben tancada.

Amb introduir una càpsula en el tambor de la llavadora és suficient per a obtindre uns resultats excel·lents. En el cas de roba molt bruta es poden utilitzar fins a dos càpsules, per a la qual cosa es recomana consultar el quadre de dosificació que s'indica en la part posterior del producte.

Altres recomanacions

Coneixes la nostra àmplia gamma de Detergents per a llavar a màquina? Des de l'eliminació de les taques més difícils fins a la cura de les pells sensibles, cuidem tots els detalls.

Aconseguix un tacte suau i una aroma duradora en la teua roba amb la nostra varietat de suavitzants de roba.

Elimina la brutícia més rebel dels teus tèxtils amb esta varietat de Llevataques.