Hem incorporat noves millores en la qualitat dels nostres Suavitzants de roba. Descobrix-les.

Millores en la qualitat dels nostres Suavitzants de roba

19 de agost de 2019

La nostra línia de Suavitzants de roba destaca per oferir una àmplia gamma i una fragància intensa i duradora que permet que la roba mantinga l'olor de net en tot moment.

Els nostres suavitzants contenen microcàpsules de fragància que emmagatzemen l'aroma en l'interior, l'alliberen progressivament a la roba i brinden una sensació de frescor permanent. Ara, hem incorporat millores en la qualitat d'esta línia de productes.

Noves millores en la nostra línia de Suavitzants de roba

Recentment, hem millorat la qualitat dels nostres suavitzants concentrats gràcies al nostre model de coinnovació o innovació conjunta amb els nostres clients.

La incorporació d'estes millores ha sigut fruit de la nostra visita a diverses llars, on hem posat llavadores amb les famílies i hem viscut el dia a dia de molts dels nostres clients.

Només així s'ha pogut implementar este gran canvi en la qualitat de l'olor dels nostres suavitzants i millorar-ne la durabilitat en la roba. Hem constatat que un suavitzant ha de ser capaç de convéncer amb l'olor en tres moments clau.

Els tres grans moments del suavitzant

  • Moment botella: és l'olor que emana de la botella i que percebem quan utilitzem el producte en la llavadora.
  • Moment roba mullada: el moment en el qual obrim la llavadora o quan estenem la roba, i esperem que el suavitzant faça olor i ambiente la casa. A més, que ens recorde l'olor que hem percebut en la botella.
  • Moment roba eixuta: després, quan arrepleguem la roba de l'estenedor, la pleguem i la guardem, però, sobretot, quan ens la posem; este és el moment en el qual esta sensació d'olor de la nostra roba és més important. I que es mantinga durant el màxim temps possible.

Gràcies al que hem aprés amb vosaltres, hem aconseguit millorar la qualitat de la nostra línia de Suavitzants.

Altres recomanacions

Has provat els Gels de bany Deliplus? Tres línies que s'adapten a les necessitats de la pell.