Descubre nuestro amplio surtido de Chocolates de Pascua.

Xocolates de Pasqua de Mercadona

31 de març de 2020

La varietat de xocolates de Pasqua de Mercadona és cada vegada més àmplia. I és que les festes de Setmana Santa i Pasqua no serien el mateix sense estes simpàtiques figures de xocolate.

Ja pots trobar a les nostres botigues els tradicionals ous, conills, piruletes i balons fets amb xocolates de Pasqua, entre altres divertides figures. Fes una ullada i emporta-te'ls a casa!

Àmplia varietat de xocolates de Pasqua en Mercadona

Les figures de Pasqua més bones, divertides i originals. Així són les nostres figuretes de xocolate amb llet. Disposes d'un ampli assortiment de figures en el qual pots trobar:

Caixeta de xocolatines

Què deu amagar esta figureta en el seu interior? Descobrix la caixeta més divertida i plena de sabor.

Conills de xocolate de Pasqua

Els clàssics conills de xocolate de Pasqua, sempre tan ben rebuts. Van presentats de manera individual en una caixa bonica, ideal per a fer-te un capritx en estes festes.

300 grams de xocolate amb llet. A més, estes figuretes tan apetitoses estan elaborades amb colorants naturals i sense gluten.

Balons de Pasqua

Amb la forma d'un baló de futbol, però de xocolate i a punt per a menjar. 300 grams de xocolate amb llet. Sense gluten.

Ous de Pasqua

Tal com mana la tradició, ací estan els nostres ous de Pasqua puntuals a la seua cita.

  • Ou LOL. Un ou amb sorpresa en el seu interior dels personatges de LOL.
  • Ou Paw Patrol. Un ou personalitzat amb els personatges de la Patrulla Canina.

Sempre amb sorpresa inclosa! Ah, una dada important: el xocolate és sense gluten.

Figures pack conillets i pollets de xocolate

Per si no fora prou, este és un pack en el qual pots trobar un pollet i un conill de xocolate, els dos en la mateixa caixa. Sense gluten.

Broquetes de Pasqua

A qui no li apetix una broqueta de llepolia? Tasta durant estes festes la nostra broqueta en forma d'animals: pollets i conills.

Bosses de xocolates

Assortiment especial de figuretes de xocolates de Pasqua embolicades en colors brillants, presentat en bosses de 250 g. Sense gluten.

Ous de xocolate amb disquets de colors

Un any més els Ous de xocolate amb disquets de colors continuen tenint èxit.

Cada ouera té en el seu interior sis ous xicotets embolicats en divertits colors que es convertixen en una explosió de sabor. Un producte sense gluten.

Ous Mini Choc

Ous de xocolate farcits de llet i amb trossets d'avellana.

Piruletes de Pasqua de xocolate amb llet

Tasta les nostres piruletes de xocolate amb llet de Pasqua, decorades amb els dissenys més originals: conills, ous i pollets amb l'embolcall i els colors més vibrants. Presentades en un format de 50 g sense gluten.

Altres recomanacions

Juga amb els més xicotets a amagar els ous i les figuretes de xocolate per casa i divertix-te buscant-los. I, si preferixes un altre tipus de xocolate, fes-te el capritx amb les nostres minibarretes de xocolate negre.