Recomanacions d'ús dels nostres diferents tipus de farina i suggeriments de consum.

Utilitza la farina més adequada per a cada recepta

20 de abril de 2023

Saps quin tipus de farina és millor per a arrebossar? Quina és més recomanable per a rebosteria, per a espessir una salsa o per a fer unes natilles? En Mercadona disposes d'un bon assortiment de Farines, cada una de les quals està indicada per a diferents elaboracions culinàries.

Si seguixes les nostres recomanacions, obtindràs millors resultats en els teus plats. T'expliquem quina és la millor farina per a elaborar esta recepta que tens al cap. Continua llegint!

Farina blanca de blat i farina integral de blat

Harina blanca de trigo y harina integral de trigo Hacendado

  • Perfectes per a arrebossats, bescuits, per a elaborar pa i masses de pizza.
  • Per exemple, molt adequada per a cuinar un peix arrebossat o el nostre suggeriment: uns fingers de pollastre arrebossat.
  • La farina integral de blat està indicada per a les persones que preferixen una major aportació de fibra. Conserva tots els components del gra (segó, germen del gra…), i per això aporta un valor nutricional superior.
  • Aprén a preparar esta recepta de Bescuit d'orxata amb farina de blat.

Farina de força

Harina de fuerza Hacendado

  • Té un contingut més elevat de gluten i, per tant, és rica en proteïnes. Per estes propietats és perfecta per a pa i pizzes de llarga fermentació i per a rebosteria amb greixos. Per exemple, un tortell o un brioix, com et suggerim en la imatge.

Farina de dacsa blanca precuinada

Harina de maíz blanco precocida Hacendado

  • És una farina de dacsa precuinada i és molt utilitzada pel públic llatinoamericà per a fer empanades o arepes.
    Suggeriment: pots farcir l'arepa amb pollastre ensaginat, coriandre, formatge i alvocat.
  • Descobrix 5 receptes delicioses amb Farina de dacsa precuinada.

Farina fina de dacsa (o midó de dacsa)

Harina fina de maíz (o almidón de maíz) Hacendado

  • Sobretot, s'utilitza per a espessir salses o guisats. Molt útil per a fer una crema pastissera, natilles o elaboracions de rebosteria.
    Suggeriment: pastís de crema pastissera amb fruites (nabius, mores, raïm i kiwi).
  • La qualitat principal que té és que és espessidora, gràcies a la seua capacitat com a aglutinant en la preparació de menjars.

Preparat per a bescuit amb rent (impulsor)

Preparado para bizcocho con levadura (impulsor) Hacendado

  • Ideal per a fer bescuits o magdalenes. Dissenyada específicament per a rebosteria.
  • Este preparat ja porta rent incorporat (impulsor) Prepara esta deliciosa recepta amb preparat per a bescuit.

Altres recomanacions

Coneixes les nostres receptes per a reaprofitar les sobres de pa?

Aprén a preparar receptes dolces amb l'Impulsor

Cuida't amb els nostres suggeriments de bols de iogurts per als desdejunis, esmorzars, berenars i sopars.