Descobrix tres receptes de salses per a tres plats diferents de carn.

Tres receptes de salses per als teus plats de carn

27 de octubre de 2023

L'elecció de la salsa per al teu plat de carn pot marcar la diferència i convertir una simple recepta en una experiència culinària superior. Les salses no sols afigen sabor, també color i textura per a complementar l'ingredient principal.

Et suggerim tres salses, una per a cada tipus de carn: magre, rellomello i pollastre farcit. Cada salsa s'ha seleccionat amb cura per a realçar les qualitats organolèptiques de la seua carn corresponent. Amb estes salses, et convidem a explorar un món de sabors i combinacions que faran que els teus plats nadalencs siguen inoblidables. Ens acompanyes?

Pas a pas per a preparar tres salses per a tres carns diferents

Mostassa al Brandi per al Magre

Tres recetas de salsas para tus platos de carne

Ingredients per a 4 persones

  • 1 magre peça en malla.
  • ¼ de ceba dolça.
  • Oli d'oliva.
  • 1 gra d'all.
  • 2 tomaques de pera.
  • Llorer.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • 50 ml de brandi.
  • 200 g de nata per a cuinar.
  • 50 g de mostassa antiga.

Pas a pas

1. Calfa 1 gra d'all i un quart de ceba dolça molt ben picats amb un poc d'oli d'oliva suau.

2. Afig 2 tomaques de pera picades, llorer, sal i pebre negre acabat de moldre. Incorpora 50 ml de brandi i deixa que s'evapore l'alcohol (15 minuts).

3. Trau el llorer i tritura. Afig un bric xicotet de nata per a cuinar i 50 g de mostassa antiga. Remou al foc uns instants i servix.

Caçadora per al Rellomello

Tres recetas de salsas para tus platos de carne

Ingredients

  • 1 rellomello de porc.
  • 100 g de xampinyons.
  • 3 escalunyes (chalotas).
  • Oli d'oliva.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • 250 ml de vi negre.
  • 20 g de sucre moreno.
  • 1 culleradeta de farina.

Pas a pas

1. Pica en daus xicotets 100 g de xampinyons i 3 escalunyes. Calfa l'escalunya amb oli d'oliva. Uns 5 minuts després, afig els xampinyons i salpebra.

2. Afig 250 ml de vi negre, 20 g de sucre moreno i 1 culleradeta de farina. Deixa que s'evapore l'alcohol (20 minuts) a foc suau.

3. Afig el suc del rellomello i servix (tritura abans si ho preferixes).

Ametla i Porro per al Pollastre farcit

Tres recetas de salsas para tus platos de carne.

Ingredients

  • 1 pollastre farcit. Disponible en la campanya de Nadal.
  • 1 porro.
  • 1 gra d'all.
  • ¼ de ceba dolça.
  • Oli de gira-sol.
  • 250 ml de vi blanc.
  • Romer.
  • 50 g d'ametla en pols.
  • Sal.
  • Pebre.
  • 50 g d'ametla en cubs.

Pas a pas

1. Pela 1 porro, partix-lo en dos meitats a la llarga i talla'l. Pica 1 gra d'all i un quart de ceba dolça. Ofega-ho tot amb oli de gira-sol.

2. Quan agafe color, afig 250 ml de vi blanc. Reduïx l'alcohol (20 minuts).

3. Afig romer, 50 g d'ametla en pols i un poc d'aigua. Salpebra. Remou 3 minuts i lleva el romer. Afig el suc de la carn, 50 g d'ametla en cubs i servix.

Altres recomanacions

Et suggerim dos receptes més de carn amb salses molt interessants: Rellomello ibèric al cacau 99 % i Galta amb Porto.

Si vols comoditat sense renunciar a la qualitat, et recomanem tindre Verdures congelades sempre a mà.