Penses que preparar una Galta amb porto és massa complicat per a fer-ho a casa? Doncs no, amb la nostra recepta pas a pas, cuinar este plat és molt fàcil. Pren bona nota dels ingredients i posa't a la faena, segur que et queda tendra i deliciosa, amb una salsa irresistible. Sorprén els teus familiars i amics!
Seguix el pas a pas per a la recepta de Galta amb porto
Ingredients per a 4 persones:
- 1,5 kg de galta de boví
- 3 alls
- 2 porros
- 1 tronc d'api
- 2 cebes dolces
- 2 fulles de llorer
- 3 carlotes
- ½ litre de vi de Porto Tawny
- 1 got d'aigua
- Creïlla cuita
- 2 gotets d'arròs basmati
Pas a pas:
1. Salpebra la galta i segella en una paella amb un poc d'oli. Reserva.
2. Pica els alls, els porros, l'api i les cebes dolces. Talla les carlotes a rodanxes.
3. Afig totes les verdures en una olla amb el llorer i sofrig durant 15 minuts.
4. Passat este temps, incorpora la galta a l'olla, afig el vi de Porto i que coga durant 30 minuts. Rectifica de sal si fa falta.
5. Després, afig l'aigua, tapa l'olla i cuina 90 minuts més a foc lent.
6. Servix amb creïlla cuita i l'arròs basmati.
Altres recomanacions
Si busques una altra deliciosa recepta de carn, tasta el Rellomello ibèric amb cacau 99 %.