Aprén a preparar esta deliciosa recepta de Galta amb porto.

Recepta de Galta amb porto

12 de novembre de 2021

Penses que preparar una Galta amb porto és massa complicat per a fer-ho a casa? Doncs no, amb la nostra recepta pas a pas, cuinar este plat és molt fàcil. Pren bona nota dels ingredients i posa't a la faena, segur que et queda tendra i deliciosa, amb una salsa irresistible. Sorprén els teus familiars i amics!

Seguix el pas a pas per a la recepta de Galta amb porto

Ingredients per a 4 persones:

  • 1,5 kg de galta de boví
  • 3 alls
  • 2 porros
  • 1 tronc d'api
  • 2 cebes dolces
  • 2 fulles de llorer
  • 3 carlotes
  • ½ litre de vi de Porto Tawny
  • 1 got d'aigua
  • Creïlla cuita
  • 2 gotets d'arròs basmati

Pas a pas:

1. Salpebra la galta i segella en una paella amb un poc d'oli. Reserva.

Imagen Texto 1 Carrillada Oporto

Imagen Texto 2 Carrillada Oporto

2. Pica els alls, els porros, l'api i les cebes dolces. Talla les carlotes a rodanxes.

Imagen Texto 3 Carrillada Oporto

3. Afig totes les verdures en una olla amb el llorer i sofrig durant 15 minuts.

Imagen Texto 4 Carrillada Oporto

Imagen Texto 5 Carrillada Oporto

4. Passat este temps, incorpora la galta a l'olla, afig el vi de Porto i que coga durant 30 minuts. Rectifica de sal si fa falta.

Imagen Texto 6 Carrillada Oporto

5. Després, afig l'aigua, tapa l'olla i cuina 90 minuts més a foc lent.

Imagen Texto 7 Carrillada Oporto

6. Servix amb creïlla cuita i l'arròs basmati.

Imagen Texto 8 Carrillada Oporto

Imagen Texto 9 Carrillada Oporto

Altres recomanacions

Si busques una altra deliciosa recepta de carn, tasta el Rellomello ibèric amb cacau 99 %.