Ús de cookies

Utilitzem "cookies" pròpies i de tercers per elaborar la pàgina web. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de cookies.

T'ensenyem a preparar una saborosa recepta de Tataki de salmó. Seguix la nostra guia pas a pas.

Recepta de Tataki de salmó

18 de abril de 2019

T'abellix cuinar una recepta exquisida de Tataki de salmó? El tataki és un dels plats orientals més coneguts de tot el món, una manera molt original de menjar peix.

Només has de marinar el llom del salmó amb salsa de soja, arrebossar-lo en llavors de sèsam, cuinar-lo en una paella i… disfruta a ta casa d'esta deliciosa recepta japonesa!

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Tataki de salmó

Ingredients per a 4 persones:

  • Llom de salmó noruec
  • Carabasseta
  • Llavors de sèsam
  • Cebollí
  • Llima
  • Salsa de soja
  • Sal

Pas a pas:

Si vols preparar esta exquisida recepta oriental seguix els passos que t'indiquem a continuació.

1. Marina el salmó en salsa de soja durant 5 minuts.

Paso 1 Imagen Tataki Salmón

Paso 2 Imagen Tataki Salmón

2. Talla la carabasseta en rodanxes fines.

Paso 3 Imagen Tataki Salmón

3. Amanix la carabasseta amb suc de llima, sal i oli.

Paso 4 Imagen Tataki Salmón

Paso 5 Imagen Tataki Salmón

Paso 6 Imagen Tataki Salmón

4. Arrebossa el salmó amb el sèsam.

Paso 7 Imagen Tataki Salmón

Paso 8 Imagen Tataki Salmón

5. Cuina durant 20 segons per cada un dels 4 costats.

Paso 9 Imagen Tataki Salmón

6. Talla el salmó en rodanxes d'1 centímetre.

Paso 10 Imagen Tataki Salmón

7. Posa la base de carabasseta.

Paso 11 Imagen Tataki Salmón

8. Col·loca el salmó en forma de dòmino.

Paso 12 Imagen Tataki Salmón Paso 12

9. Ratlla la llima sobre les rodanxes de salmó.

Paso 13 Imagen Tataki Salmón

10. Decora amb el cebollí.

Paso 14 Imagen Tataki Salmón

Paso 15 Imagen Tataki Salmón

Altres recomanacions

Si vols preparar altres receptes de peix, prova esta Recepta de Lluç amb verduretes al vapor. I descobrix altres receptes de peix senzilles i delicioses.