T'abellix cuinar una recepta exquisida de Tataki de salmó? El tataki és un dels plats orientals més coneguts de tot el món, una manera molt original de menjar peix.
Només has de marinar el llom del salmó amb salsa de soja, arrebossar-lo en llavors de sèsam, cuinar-lo en una paella i… disfruta a ta casa d'esta deliciosa recepta japonesa!
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Tataki de salmó
Ingredients per a 4 persones:
- Llom de salmó noruec
- Carabasseta
- Llavors de sèsam
- Cebollí
- Llima
- Salsa de soja
- Sal
Pas a pas:
Si vols preparar esta exquisida recepta oriental seguix els passos que t'indiquem a continuació.
1. Marina el salmó en salsa de soja durant 5 minuts.
2. Talla la carabasseta en rodanxes fines.
3. Amanix la carabasseta amb suc de llima, sal i oli.
4. Arrebossa el salmó amb el sèsam.
5. Cuina durant 20 segons per cada un dels 4 costats.
6. Talla el salmó en rodanxes d'1 centímetre.
7. Posa la base de carabasseta.
8. Col·loca el salmó en forma de dòmino.
9. Ratlla la llima sobre les rodanxes de salmó.
10. Decora amb el cebollí.
Altres recomanacions
Si vols preparar altres receptes de peix, prova esta Recepta de Lluç amb verduretes al vapor. I descobrix altres receptes de peix senzilles i delicioses.