T'agrada el Porc agredolç? Este plat tan popular de la cuina xinesa combina sabors dolços i àcids en una mescla magistral. Precisament, el seu èxit en els restaurants xinesos de tot el món es deu a eixa irresistible trobada de sabors i a una atractiva presentació.
Hui dia, el porc agredolç ha transcendit les fronteres i s'ha adaptat a diferents cultures i paladars. Per això, es poden trobar diferents versions d'esta recepta a tot el món. Una verdadera fusió gastronòmica que delecta els amants de la cuina internacional.
Et presentem la nostra versió especial d'este clàssic, perquè pugues recrear-lo a casa, vols conéixer-la?
Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Porc agredolç
Ingredients per a 2 persones
- 200 g de rellomello de porc.
- Sal.
- 1 culleradeta de pebre blanc.
- 3 cullerades de salsa de soja.
- 1 cullerada de vi blanc.
- 1 ou.
- 50 g de farina de blat.
- 50 g de farina fina de dacsa.
- Oli de gira-sol.
- 120 ml de salsa agredolça.
- Llavors de sèsam.
- Arròs basmati.
Pas a pas
1. Talla el rellomello en tires homogènies de 5 o 6 centímetres de longitud.
2. Marina la carn 30 minuts en la nevera amb un polsim de sal, pebre blanc, 1 cullerada de salsa de soja, el vi blanc i l'ou. Mescla-ho.
3. Mescla la farina de blat i la farina de dacsa i arrebossa bé les tires de rellomello.
4. Frig les tires de rellomello 5 o 6 minuts en oli de gira-sol i reserva sobre paper absorbent quan estiguen ben daurades.
5. En una altra paella, afig 1 cullerada de salsa de soja i la salsa agredolça.
6. Afig la carn arrebossada i mescla el conjunt, remenant i saltant fins que s'impregne bé de la salsa.
7. Emplata amb l'arròs blanc i remata amb sèsam torrat per damunt.
Altres recomanacions
Si t'agraden les receptes d'inspiració oriental, t'ensenyem a preparar un Satai de tofu amb verdures i un Tataki de salmó.