T'ensenyem a preparar Porc agredolç, la tradicional recepta xinesa famosa a tot el món.

Recepta de Porc agredolç, l'icònic plat xinés

22 de gener de 2024

T'agrada el Porc agredolç? Este plat tan popular de la cuina xinesa combina sabors dolços i àcids en una mescla magistral. Precisament, el seu èxit en els restaurants xinesos de tot el món es deu a eixa irresistible trobada de sabors i a una atractiva presentació.

Hui dia, el porc agredolç ha transcendit les fronteres i s'ha adaptat a diferents cultures i paladars. Per això, es poden trobar diferents versions d'esta recepta a tot el món. Una verdadera fusió gastronòmica que delecta els amants de la cuina internacional.

Et presentem la nostra versió especial d'este clàssic, perquè pugues recrear-lo a casa, vols conéixer-la?

Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Porc agredolç

Ingredients per a 2 persones

  • 200 g de rellomello de porc.
  • Sal.
  • 1 culleradeta de pebre blanc.
  • 3 cullerades de salsa de soja.
  • 1 cullerada de vi blanc.
  • 1 ou.
  • 50 g de farina de blat.
  • 50 g de farina fina de dacsa.
  • Oli de gira-sol.
  • 120 ml de salsa agredolça.
  • Llavors de sèsam.
  • Arròs basmati.

Pas a pas

1. Talla el rellomello en tires homogènies de 5 o 6 centímetres de longitud.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

2. Marina la carn 30 minuts en la nevera amb un polsim de sal, pebre blanc, 1 cullerada de salsa de soja, el vi blanc i l'ou. Mescla-ho.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

3. Mescla la farina de blat i la farina de dacsa i arrebossa bé les tires de rellomello.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

4. Frig les tires de rellomello 5 o 6 minuts en oli de gira-sol i reserva sobre paper absorbent quan estiguen ben daurades.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

5. En una altra paella, afig 1 cullerada de salsa de soja i la salsa agredolça.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

6. Afig la carn arrebossada i mescla el conjunt, remenant i saltant fins que s'impregne bé de la salsa.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

7. Emplata amb l'arròs blanc i remata amb sèsam torrat per damunt.

El icónico plato chino cerdo agridulce.

Altres recomanacions

Si t'agraden les receptes d'inspiració oriental, t'ensenyem a preparar un Satai de tofu amb verdures i un Tataki de salmó.