Coneixes el Pastís Pavlova? És una recepta clàssica de la rebosteria, famosa a tot el món per la combinació de sabors, que desborda elegància i atractiu visual.
Tradicionalment es prepara amb nata muntada, però per a estes festes et proposem una versió suggeridora: en la nostra recepta el cruixent de la merenga ve acompanyat de formatge mascarpone i es completa amb la frescor inconfusible de les fruites del bosc.
Un pastís perfecte per a qualsevol ocasió, des d'un sopar íntim a una celebració festiva. T'animes a preparar-lo? És fàcil!
Pas a pas per a preparar la Recepta de Pavlova amb mascarpone i fruites del bosc
Ingredients per a 6 persones
- 6 clares d'ou.
- 300 g de sucre.
- 300 g de mascarpone.
- 1 cullerada de vinagre.
- 2 gotes d'aroma de vainilla.
- 125 g de mores.
- 125 g de nabius.
- 125 g de gerds.
- ½ magrana.
- Herba-sana.
Pas a pas
1. En un bol, pinzella les parets amb vinagre. Afig les clares d'ou i bat amb unes varetes.
2. Quan les clares comencen a espumejar, incorpora l'aroma de vainilla i afig el sucre lentament. Bat les clares a punt de neu.
3. Deixa de batre quan la merenga quede rígida i brillant, formant pics.
4. En la safata del forn, disposa la merenga sobre paper vegetal. Forma un cercle amb una cullera, deixant un buit al centre per a posar el farciment.
5. Enforna la merenga 2 hores a 140 °C i, després, deixa refredar.
6. Farcix el buit del centre de la merenga amb el formatge mascarpone i, sobre este, corona amb les fruites del bosc, els grans de magrana i unes fulletes d'herba-sana.
Secret del xef
La millor manera de reconéixer que una merenga està ben batuda és comprovar que, quan es toca amb els dits, no es nota el granulat del sucre.
Altres recomanacions
Si busques idees per a preparacions rebosteres, ací tens les receptes de Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc i la de Plumcake de moniato amb pistatxos.
Per a altres moments dolços, descobrix les novetats del nostre ampli assortiment de Torrons.