Descobrix la recepta per a preparar la nostra versió del Pastís Pavlova.

Recepta de Pastís Pavlova amb mascarpone i fruites del bosc

03 de novembre de 2023

Coneixes el Pastís Pavlova? És una recepta clàssica de la rebosteria, famosa a tot el món per la combinació de sabors, que desborda elegància i atractiu visual.

Tradicionalment es prepara amb nata muntada, però per a estes festes et proposem una versió suggeridora: en la nostra recepta el cruixent de la merenga ve acompanyat de formatge mascarpone i es completa amb la frescor inconfusible de les fruites del bosc.

Un pastís perfecte per a qualsevol ocasió, des d'un sopar íntim a una celebració festiva. T'animes a preparar-lo? És fàcil!

Pas a pas per a preparar la Recepta de Pavlova amb mascarpone i fruites del bosc

Ingredients per a 6 persones

  • 6 clares d'ou.
  • 300 g de sucre.
  • 300 g de mascarpone.
  • 1 cullerada de vinagre.
  • 2 gotes d'aroma de vainilla.
  • 125 g de mores.
  • 125 g de nabius.
  • 125 g de gerds.
  • ½ magrana.
  • Herba-sana.

Pas a pas

1. En un bol, pinzella les parets amb vinagre. Afig les clares d'ou i bat amb unes varetes.

Paso 1 Receta de Tarta Pavlova: añadir las claras en un bol

2. Quan les clares comencen a espumejar, incorpora l'aroma de vainilla i afig el sucre lentament. Bat les clares a punt de neu.

Paso 2 Receta de Tarta Pavlova: batir las claras a punto de nieve

3. Deixa de batre quan la merenga quede rígida i brillant, formant pics.

4. En la safata del forn, disposa la merenga sobre paper vegetal. Forma un cercle amb una cullera, deixant un buit al centre per a posar el farciment.

Paso 4 Receta de Tarta Pavlova: disponer el merengue sobre papel vegetal

5. Enforna la merenga 2 hores a 140 °C i, després, deixa refredar.

6. Farcix el buit del centre de la merenga amb el formatge mascarpone i, sobre este, corona amb les fruites del bosc, els grans de magrana i unes fulletes d'herba-sana.

Paso 6 Receta de Tarta Pavlova parte 1: rellenar el hueco del centro del merengue con el queso mascarpone

Paso 6 Receta de Tarta Pavlova parte 2: coronar con las frutas del bosque, los granos de granada y unas hojitas de hierbabuena

Secret del xef

La millor manera de reconéixer que una merenga està ben batuda és comprovar que, quan es toca amb els dits, no es nota el granulat del sucre.

Altres recomanacions

Si busques idees per a preparacions rebosteres, ací tens les receptes de Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc i la de Plumcake de moniato amb pistatxos.

Per a altres moments dolços, descobrix les novetats del nostre ampli assortiment de Torrons.