T'abellix una recepta de peix original i fàcil de preparar? Des de hui pots incloure en el teu menú un exquisit plat de Lluç amb verduretes al vapor. Tasta el contrast bo del sabor cítric de la llima amb el toc oriental que li dona la salsa de soja i disfruta de la combinació.
Una proposta creativa, cuinada amb vaporadora, molt recomanable per als teus sopars. A més, destaca per la seua presentació acurada.
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Lluç amb verduretes al vapor:
Ingredients per a 2/4 persones:
- Lluç congelat
- 200 g de carlotes
- 200 g de bajoqueta verda
- 1 porro
- 1 tomaca
- Salsa de soja
- Oli d'oliva verge extra
- 1 llima
- Pebre roig dolç
- Llorer
- Cebollí
Pas a pas:
Si vols preparar esta recepta, seguix el procés pas a pas que et detallem a continuació.
1. Talla les verdures a la juliana fina.
2. Salta 2 minuts.
3. Pela la tomaca i buida les llavors.
4. Talla en daus la tomaca.
5. Ompli els filets amb les verdures.
6. Incorpora la tomaca, la ratlladura de pell de llima i la salsa de soja.
7. Enrotlla els filets.
8. Bull aigua en una olla amb llorer i llima.
9. Col·loca el lluç en la vaporadora.
10. Cuina uns 8 minuts.
Altres recomanacions
Busques un primer plat ideal per al teu sopar? Ací tens esta Recepta de Sopa de kale, bimi i encisam.
I si vols conéixer la nostra Proposta de jornada de nous hàbits completa, en este enllaç et proposem este i altres plats per al teu dia a dia.