AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

T'ensenyem a cuinar pas a pas un guisat de conill amb xocolate i grans de raïm, una recepta exquisida i original.

Recepta de conill amb xocolate i grans de raïm

20 de setembre de 2018

T'abellix cuinar una recepta original com poques? Et presentem una manera molt saborosa de preparar la carn de conill que trobaràs a la Carnisseria de Mercadona.

Si t'agrada combinar sabors, el xocolate va bé fins i tot amb la carn, especialment la de conill, i altres plats salats. Aprofita els grans de raïm; ja veuràs com donen un toc molt especial al guisat.

Seguix el pas a pas d'esta recepta exquisida i… No t'oblides de sucar el pa en la deliciosa salsa!

Seguix el vídeo pas a pas per a elaborar la Recepta de conill amb xocolate i grans de raïm:

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 conill (inclòs el fetge)
  • Raïm blanc
  • 3 grans d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • 10-15 g de xocolate negre 85 % cacau
  • 1 canonet de canella
  • 12-15 ametles
  • ½ got de vi negre
  • Sal
  • Pebre negre
  • Tomello
  • Julivert picat
  • Llorer

Per a la guarnició:

  • Ceba tendra
  • Pa redó de ségol i espelta
  • Bolets saltats i laminats

Pas a pas:

1. Fica en un morter les ametles pelades, l’onça de xocolate negre i el fetge sofregit del conill, i pica-ho tot fins que quede compacte.

Paso 12 Conejo chocolate uva

Paso 13 Conejo chocolate uva

Paso 14 Conejo chocolate uva

Paso 15 Conejo chocolate uva

2. Sofrig el conill en una paella fonda amb poc d'oli.

Paso 1 Conejo chocolate uva

3. Adoba-ho amb sal i pebre.

Paso 2 Conejo chocolate uva

4. Rostix a foc mitjà.

Paso 3 Conejo chocolate uva

5. Afig els alls pelats i trossejats; deixa-ho que coga un parell de minuts.

Paso 4 Conejo chocolate uva

6. Incorpora el mig got de vi negre.​

Paso 5 Conejo chocolate uva

7. Reduïx fins que s'evapore l'alcohol.

Paso 6 Conejo chocolate uva

8. Afig la fulla de llorer, un pessic de tomello, el canonet de canella i el julivert picat.

Paso 7 Conejo chocolate uva

Paso 8 Conejo chocolate uva

Paso 9 Conejo chocolate uva

9. Aboca aigua fins a cobrir-ho i cou a foc mitjà durant uns 25 minuts aproximadament.

Paso 10 Conejo chocolate uva

Paso 11 Conejo chocolate uva

10. Incorpora la mescla d'ametles, xocolate negre i fetge del conill i cou-ho a foc mitjà 5 minuts.

Paso 16 Conejo chocolate uva

11. Afig els grans de raïm i cou-ho 5 minuts més.

Paso 17 Conejo chocolate uva

12. Presenta el plat acompanyat de bolets saltats, ceba tendra a la planxa i pa fregit.

Paso 18 Conejo chocolate uva

Mercadona se suma a la campanya de foment del consum de carn de conill, iniciativa impulsada per l’Organització Interprofessional per a l’impuls del sector cunícola (INTERCUN), l’objectiu del qual és donar a conéixer a tots els públics este aliment. La carn de conill és un producte molt versàtil disponible a la Carnisseria de Mercadona.

Altres recomanacions

Coneixes la Nova Carnisseria de Mercadona? Incorpora un punt d'acabat on els clients, sense cost addicional, poden sol·licitar el tall desitjat.

T'abellix més una recepta de peix? Prova a cuinar esta deliciosa Graellada de peix i marisc.