AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Et proposem tres receptes amb carn: filets de vedella, filet de titot o filets de llomello de porc.

Tres receptes de carn

27 de setembre de 2018

La carn és una opció ideal per a preparar plats saborosos.

A continuació, t'oferim tres receptes pas a pas, l'ingredient estrela de les quals és la carn, perquè les incorpores al dinar i al sopar.

Abans de veure les receptes amb detall, ací tens un poc d'informació sobre cada un dels tres tipus de carn:

  • Filet de llomello de porc: carn magra tendra i amb sabor suau, és ideal per a fer a la planxa.
  • Filet de vedella: carn magra tendra i amb sabor suau.
  • Filet de titot: el filet és la part més tendra i sucosa del titot.

Recepta de Milfulls de llomello, albergínia i carabasseta amb ensalada de ruca i daus de tomaca

valenciano Milhojas de lomo

Seguix la nostra recepta pas a pas:​

pasos mercadona milhojas lomo cerdo

  1. Talla en rodanxes les carabassetes i fes-les a la planxa.
  2. Talla l'albergínia a rodanxes i afig un poc de sal. Deixa-ho reposar durant 10 minuts, renta-les amb aigua i fes-les a la planxa fins que estiguen rostides.
  3. Adoba els filets de llomello amb sal i pebre.
  4. Fes els filets de llomello a la planxa.
  5. Emplata i posa una rodanxa de carabasseta, una d'albergínia i un filet de llomello. I de nou una rodanxa de carabasseta i una d'albergínia.
  6. Incorpora un segon filet de llomello.
  7. Corona el plat amb un poc d'ensalada de tomaca tallada en daus i ruca. Adoba-ho amb un poc de sal, llima i oli.

Recepta de Filet de vedella farcit d'espàrrecs i bolets amb pimentons rostits i ceba tendra

valenciano Receta filete de ternera

Seguix la nostra recepta pas a pas:​

pasos mercadona filete ternera relleno

  1. Torra els pimentons amb un raig d'oli.
  2. Torra les cebes amb un poc d'oli.
  3. Una vegada estiguen torrats, neteja els pimentons i trosseja'ls en quarts i fes el mateix amb les cebes. Adoba-ho amb un poc de sal i oli d'oliva extra verge.
  4. Lleva la part llenyosa dels espàrrecs, neteja i pica un gra d'all. Calfa un poc d'oli en una paella i afig l'all. Quan comence a rostir-se salta els espàrrecs durant 5 minuts.
  5. Salta els bolets durant 5 minuts.
  6. Ompli els filets crus amb els bolets i els espàrrecs, i deixa les puntes dels espàrrecs per fora del filet. Enrotlla i adoba la carn amb sal i pebre.
  7. Cuina els filets al forn a 180° entre 10 i 15 minuts segons el punt desitjat de la carn.
  8. Posa una base de pimentons i ceba en un plat i els rotllets de carn per damunt. Afig una cullerada d'oli d'oliva extra verge.

Recepta de Filet de titot a la planxa amb picada de verdures cruixents i alvocat

Valenciano Solomillo de Pavo

Seguix la nostra recepta pas a pas:

ficha mercadona solomillo pavo

  1. Macera els pits de titot amb un poc de llet durant una 1 hora perquè queden més sucosos.
  2. Neteja i pica a daus les carlotes, la ceba tendra i la tomaca canària.
  3. Adoba el filet de titot amb sal i pebre, posa 2 gotes d'oli en una paella i, quan estiga calenta, posa la carn i tapa-la amb una tapadora a foc mitjà. Quan hagen passat 10 minuts, gira-la i torna a tapar 10 minuts més.
  4. Talla el filet de titot en rodanxes d'un dit de grossària.
  5. Emplata i posa les rodanxes de filet de titot damunt del llit de verdures picades i grans de dacsa.
  6. Afig l'alvocat a gallons. Adoba-ho amb un poc de sal, pebre, llima i oli extra verge. Empolvora amb un poc de cebollí picat.

Altres recomanacions

Coneixes el nostre servici de Punt d'Acabat? Descobrix tots els detalls de la Carnisseria de Mercadona.

Si vols trobar més receptes que t'ajuden a preparar els teus dinars i sopars, fes clic en l'enllaç per a accedir a una bona recopilació de receptes saboroses.