Ja és temporada de cavalla, t'agrada? Este peix blau és ideal per a la teua cistella equilibrada, ric en vitamina A, vitamines del grup B, vitamina D i vitamina E. A més, és font d'àcids poliinsaturats, però sobretot destaca per la seua alta aportació d'omega-3, un dels més elevats en un peix blau.
Aprofita que és la temporada i incorpora-la al teu menú, per a disfrutar de totes les seues propietats, sabor i frescor.
Vols aprendre a preparar una estupenda Recepta de cavalla amb ceba? Esta preparació requerix pocs ingredients, menys és més! No porta molta elaboració en la cuina, és fàcil i pots tindre-la a punt en mitja hora. A més, és absolutament deliciosa.
Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Cavalla amb ceba
Ingredients per a 2 persones
- 2 cavalles sense espines i en lloms.
- 2 cebes.
- 1 carlota.
- Oli d'oliva.
- 1 fulla de llorer.
- All laminat.
- Un rajolí de vi blanc.
- Sal.
Pas a pas:
1. Talla la ceba i la carlota a la juliana. En una paella amb un fil d'oli d'oliva, ofega les verdures.
2. Afig el llorer, l'all laminat i posa al punt de sal.
3. Amb les verdures ben ofegades, afig vi blanc i porta a ebullició. Cuina un parell de minuts perquè evapore l'alcohol.
4. Col·loca damunt de la ceba i la carlota els lloms de cavalla per la part de la pell i deixa-ho coure lentament, uns 10 minuts, fins que el peix estiga al punt.
5. Emplata amb les verdures.
Altres recomanacions
Disposem de 5 tipus diferents de ceba, ingredient imprescindible per a este guisat.
Servix-te unes bones postres, recorda que també és temporada de maduixots. Et suggerim mesclar-los amb gelat de vainilla en esta senzilla recepta.
Si t'agraden els plats de peix, descobrix estes exquisides receptes amb peix pagre.