T'apetix preparar un bescuit? Et presentem la recepta per a elaborar un Bescuit d'orxata deliciós, és molt fàcil i ideal per a desdejunis i berenars!
Sorprén a tota la família amb este mos tan especial, un bescuit diferent que es prepara amb esta tradicional beguda valenciana. A continuació, et presentem els ingredients que necessitaràs i el pas a pas per a preparar-lo.
Seguix el pas a pas per a elaborar este deliciós Bescuit d'orxata
Ingredients per a 8 persones:
- 250 ml d'orxata
- 6 ous
- Ratlladura de la pell de mitja llima
- 150 g de sucre blanc
- ½ tauleta de xocolate negre 72 % cacau
- 1 cullerada de canyella en pols
- 50 g d'anous
- 100 ml d'oli de gira-sol
- 375 g de farina de blat
- ½ sobre de rent
Pas a pas:
1. Bat els ous i afig el sucre.
2. Mescla l'orxata amb l'oli i la ratlladura de la pell de mitja llima.
3. Incorpora els ous i mescla.
4. Tamisa sobre la mescla la farina i el rent. Bat bé fins que aconseguisques una mescla sense grumolls.
5. Aboca la mescla en un motle amb paper de forn.
6. Empolvora un poc de sucre i canyella.
7. Col·loca les anous per damunt
8. Precalfa el forn a 200º i enforna durant 35 minuts aproximadament a 180º. Podem comprovar punxant amb un furgadents si està fet del tot.
9. Tan punt el tragues del forn, ratlla per damunt el xocolate perquè quede en forma d'encenalls. Amb la calor del bescuit es fondrà.
10. Servix quan estiga a temperatura ambient.
Altres recomanacions
T'animes també a preparar esta deliciosa recepta de Plumcake de moniato i pistatxos?