Si vols refrescar-te este estiu amb una beguda refrescant, consumix gaspatxo fresc!

Gaspatxo fresc, la beguda d'este estiu

09 de juliol de 2020

Ja és temps de gaspatxo! Sens dubte, un dels plats estrella de l'estiu. Si t'apetix una beguda lleugera i refrescant en els dinars i sopars, no hi ha res millor que esta espècie de sopa o crema freda tan popular, element clàssic de la nostra gastronomia.

A més, el pots consumir com a primer plat o com a entrant, fins i tot entre hores. Està boníssim!

Texto 1 Imagen Gazpachos

Gaspatxo fresc elaborat amb la recepta tradicional

El Gaspatxo fresc la Huerta d'Hacendado s'elabora d'acord amb la recepta tradicional, amb les millors hortalisses fresques (tomaca, pimentó, cogombre...) i oli d'oliva verge extra com a ingredients principals.

És un menjar ideal per a prendre'l en la temporada de calor, lleuger, refrescant i molt apetible, de tradició present en la nostra cultura des de fa segles. Esta beguda hidrata i equilibra la nostra temperatura corporal. Per això, és tan important beure'l a l'estiu.

Texto 2 Imagen Gazpachos

Dos formats per a triar

Depenent de les teues necessitats, pots consumir el gaspatxo fresc en dos formats diferents:

  • Format 330 ml

Amb esta grandària es pot consumir directament de la botella. Un format molt adequat per a portar a qualsevol lloc, còmode i ràpid de consumir. A casa, a l'oficina, a la platja, al camp, de pícnic, en qualsevol lloc...

  • Format de litre

En este cas sol consumir-se en gots, encara que també és perfecte per a portar on vulguem.

Conservar a menys de 5 °C. Una vegada obert s'ha de consumir en 24 hores. És un producte sense gluten.

Altres recomanacions

Prepara't un dinar o sopar deliciós amb el nostre gaspatxo fresc i una pizza vegana amb ruca i tomaca seca.