Et presentem una recepta perfecta per a les postres, desdejunis i berenars: Plumcake de moniato i pistatxos, una deliciosa combinació de sabors dolços i exòtics que encantarà a tota la família i amics.
No et costarà molt de temps, és molt fàcil de preparar i valdrà la pena disfrutar del sabor exquisit d'este bescuit fet a casa. Només has de seguir les nostres indicacions.
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Plumcake de moniato i pistatxos
Ingredients per a 6 persones:
- 250 g de moniatos
- 4 ous
- 75 g de mantega sense sal
- 150 g farina d'espelta
- 100 g de dàtils
- 50 g pistatxos
- 1 sobre de rent
- Sal
- Canella
- Mel
- Fruites al gust: mango, papaia, plàtan, kiwi
Pas a pas:
1. Pica els dàtils i els pistatxos.
2. Pela i ratlla el moniato.
3. Bat els ous i afig la mantega diluïda, un pessiguet de sal i un altre de canella.
4. Afig a la mescla els dàtils, els pistatxos i el moniato. Mescla-ho tot.
5. Tamisa a poc a poc la farina i el rent. Mescla uniformement.
6. Aboca la mescla en un motle amb paper de forn i posa-ho en este electrodomèstic, calfat prèviament en la posició dalt i baix a 180º durant 40 minuts.
7. Trau del forn, servix i posa una miqueta de mel per damunt del bescuit.
8. Posa una macedònia de fruites al gust: mango, papaia, plàtan i kiwi amb un toc de mel.
Altres recomanacions
Si t'interessen les receptes fàcils per a postres, desdejunis i berenars t'agradarà esta de Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc. Boníssima!