El pròxim 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac. Mercadona s'unix a esta commemoració i fa patent el seu fort compromís amb les necessitats d'este col·lectiu, que es traduïx en nombrosos productes sense gluten en el nostre lineal i un treball constant per a continuar innovant i ampliant el nostre assortiment.
Per a preparar el terreny t'ensenyem a fer un Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc. Una deliciosa recepta apta per a persones celíaques que combina el sabor refrescant de la crema de llima amb el toc silvestre de les fruites roges. Sorprén la teua família o amics amb una presentació d'alta rebosteria que tots voldran tastar.
Ingredients per a 4 persones:
- 375 g de preparat per a bescuit
- 300 ml de nata sense lactosa
- 4 ous
- 300 g de fruites del bosc
- Sucre glas
- Sal
Ingredients per a la crema de llima:
- 250 g de mantega sense lactosa
- 300 g de sucre
- 5 ous
- 3 llimes
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'este bescuit exquisit.
Per a cuinar el bescuit
1. Tira 4 ous en un bol i bat-los.
2. Afig un pessic de sal.
3. Incorpora la nata.
4. I el preparat de bescuit sense gluten.
5. Bat fins que quede homogeni.
6. Unta un motle amb la mantega desfeta.
7. Empolvora amb un poc de preparat de bescuit.
8. Aboca la massa en el motle untat de mantega.
9. Enforna-ho només a calor baixa a 170º uns 35 minuts. Punxa als 30 minuts per a comprovar la cocció.
Per a preparar la crema de llima
1. Mescla el sucre amb la mantega en un perol.
2. Afig el suc de les llimes.
3. Incorpora els 5 ous.
4. Bat i posa-ho a bollir.
5. Talla el bescuit.
6. Farcix el bescuit amb la crema ja freda.
7. Incorpora les fruites del bosc i ves creant capes.
8. I decora amb sucre glas.
Mercadona manté una relació molt estreta amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), amb l'objectiu de continuar la col·laboració en la millora de la informació i de la formació dels consumidors sobre al·lergògens, d'analitzar els diferents problemes existents i de buscar solucions que satisfacen les seues necessitats.
Altres recomanacions
Si busques més productes Sense gluten, entra en esta secció en què trobaràs alguns dels més de 1.250 productes que tenim amb esta característica.
I si vols aprendre a cuinar un altre dolç, seguix el nostre vídeo pas a pas per a preparar una exquisida i senzilla recepta de Tortada de cireres.