AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

La carabassa és l'estrella de Halloween. Prepara un bescuit de carabassa decorat amb una teranyina i triomfaràs.

Recepta de Bescuit de carabassa de Halloween

24 de octubre de 2018

S'acosta la festa de Halloween i seguim preparant dolços. Estos dies la carabassa és un dels elements estrella en moltes llars.

Cada vegada són més freqüents els bescuits de carabassa, a més de les disfresses, les gominoles i la diversió a cabassos.

Perquè disfruteu al màxim esta celebració us proposem una recepta de bescuit de carabassa farcit de melmelada de taronja amarga. Té una textura esponjosa i un sabor que resultarà deliciós per a als menuts i els majors. Està boníssim i és ideal per a tota la família.

A més, té un aspecte molt original. Sorprén els teus convidats amb la divertida decoració d'este bescuit, que emula una fantasmagòrica teranyina feta amb xocolate fos.

Seguix el vídeo pas a pas per a elaborar esta recepta de bescuit de carabassa:

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 ous
  • 300 g de sucre blanc
  • 375 g de preparat de bescuit sense gluten (inclou rent)
  • 25 g de mantega sense sal
  • 400 g de carabassa
  • Melmelada de taronja amarga
  • 1 cullerada xicoteta rasa de canella molta
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • Nabius
  • 100 g de xocolate negre per a fondre
  • 750 g de xocolate blanc per a fondre

Pas a pas:

1. Talla la carabassa a daus.

Paso 1 Receta bizcocho Halloween

2. Unta el motle amb mantega i enfarina, precalfa el forn a 180º.

Paso 2 Receta bizcocho Halloween

3. En un got mesclador, afig els ous amb l'oli i el sucre.

Paso 3-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 3-2 Receta bizcocho Halloween

Paso 3-3 Receta bizcocho Halloween

4. Liqua-ho tot i afig la carabassa; torna a liquar.

Paso 4-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 4-2 Receta bizcocho Halloween

5. Fica la mescla en un bol i afig el preparat de bescuit sense gluten (conté rent) amb la canella. Mescla-ho tot bé.

Paso 5-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 5-2 Receta bizcocho Halloween

Paso 5-3 Receta bizcocho Halloween

Paso 5-4 Receta bizcocho Halloween

6. Fica tota la càrrega en el motle i enforna de 30 a 35 minuts. Transcorregut este temps, punxa per a comprovar que està ben cuit. Si està un poc cru, enforna de 5 a 10 minuts més fins que estiga bé.

Paso 6 Receta bizcocho Halloween

7. Deixa refredar el bescuit a la nevera unes 2 hores.

Paso 7 Receta bizcocho Halloween

8. Talla per la meitat el bescuit una vegada refredat i estén la confitura de taronja, tapa i torna a refredar.

Paso 8-1 Receta bizcocho Halloween

Paso 8-2 Receta bizcocho Halloween

9. Fon el xocolate blanc al bany maria, posa el bescuit sobre una reixeta i banya'l amb el xocolate. Deixa que perda tot el xocolate que sobra.

Paso 9 Receta bizcocho Halloween

10. Fon el xocolate negre al bany maria, introduïx el xocolate en una mànega pastissera, deixa que estiga temperat i forma l'espiral per a fer la teranyina.​

Receta bizcocho Halloween paso 10-1

Paso 10-2 Receta bizcocho Halloween

11. Decora amb els nabius o xocolatines assortides de Halloween com més t'agrade. (Pots decorar les xocolatines fent uns ulls divertits amb fondant).

Paso 11 Receta bizcocho Halloween

Altres recomanacions

Ja tens la teua bossa de gominoles i la teua carabassa de Halloween? Prepara bé tot el pack perquè els més menuts s'ho passen d'allò més bé.