Una torrada és un motiu ideal per a reunir la família i els amics aprofitant el bon oratge. T'ho posem fàcil per a estes reunions: xulles de corder, cansalada entreverada i botifarra, uns ingredients senzills de preparar i perfectes per a traure'ls tot el seu sabor sobre les brases amb esta recepta de Torrada de Carn i Verdures.
Acompanya la carn amb dacsa o verdures com espàrrecs verds, carabasseta o pimentó roig per a crear la teua torrada perfecta. I condimenta-ho tot amb salses idònies per a l'ocasió com la barbacoa, estil argentí, piri-piri o l'allioli.
Ingredients per a 4 persones:
- Xulles de corder.
- Botifarra fresca.
- Cansalada entreverada / Cansalada costella (Canàries).
- 1 panolla de dacsa cuita.
- Espàrrecs verds.
- Carabasseta.
- Pimentó roig.
- Pebre negre (de molinet).
- Sal grossa.
- Oli d'oliva verge extra.
- Salses al gust: barbacoa, allioli, estil argentí, piri-piri…
Pas a pas:
Si vols elaborar una bona torrada per a sorprendre els teus convidats, seguix el procés pas a pas d'esta recepta per a la torrada de carn i verdures.
1. Encén el foc i espera fins que es facen les brases.
2. Neteja i talla la verdura.
3. Talla la dacsa i posa-la tota a la brasa amb un pessic de sal i pebre.
4. Posa la carn sobre les brases. Salpebra només les xulles i la cansalada.
5. Cuina-ho tot pels dos costats fins que estiga daurat.
6. Emplata-ho, adoba-ho amb un poc d'oli d'oliva i presenta les salses que vulgues en recipients xicotets perquè cada comensal se servisca al seu gust.
La torrada de carn i verdures és una recepta deliciosa, ideal per a compartir amb amics o amb la família aprofitant el bon temps.
Altres recomanacions
Per a acompanyar esta deliciosa recepta de torrada, tasta la varietat de vins negres d'estiu i sangria, sabors dolços i refrescants.
Mentre els teus convidats esperen que estiga a punt la torrada, sorprén-los amb estes salses per a sucar i oferix als amics i la família el millor aperitiu.