Tinto de Verano Zero con Limón

Tinto de Verano Zero amd Llima, refrescant beguda sense alcohol ni sucre

10 de juliol de 2017

Ara que l'estiu mostra el seu màxim apogeu, gens millor que una beguda refrescant i de pas, amb la qual cuidar la línia. A partir d'ara ja pots trobar al teu establiment de Mercadona el nou Tinto de Verano Zero amb Llima, amb un suau i deliciós sabor, però sense alcohol i sense sucres, perfecte per a qualsevol moment del dia.

Tinto de Verano amb Llima, 0% Alcohol i 0% Sucres

El nou Tinto de Verano amb Llima Zero deu el seu nom al fet que està elaborat sense incloure gens d'alcohol i gens de sucres. Gràcies a l'extracte de fruites i vegetals i a les aromes afegides, aconsegueix oferir un intens sabor que barreja el vi i la llima, sense haver de preocupar-se de la seua graduació ni que afecte al nostre pes. Té 0% greixos i 0% hidrats de carboni.

Gràcies a les seues característiques, el Tinto de Verano amb Llima Zero és ideal per a gaudir aquest estiu quan vulgues, en la piscina, en una reunió, en la terrassa amb amics, en un divertit sopar estiuenc…

A més, és perfecte amb qualsevol tipus de menjar, com també per a picar entre hores amb uns snacks o fruita seca.

Com gaudir del Tinto de Verano amb Llima Zero de Mercadona

El Tinto de Verano amb Llima Zero que trobaràs a Mercadona està elaborat per la companyia espanyola JGC S.A., que té la seua fàbrica a Ciudad Real, una demostració més de l'aposta que Mercadona realitza pels productes fabricats per empreses espanyoles.

Aquesta suggeridora beguda la trobaràs en pràctiques botelles de plàstic en tamany de 2 litres i en llanda individual de 330 cc.

I és que el Tinto de Verano amb Llima Zero de Mercadona és recomanable servir-lo molt fred, per la qual cosa assegura't de guardar-lo al frigorífic el temps que necessites amb previsió.

No necessita cap tipus de preparació, pot servir-se directament des de la nevera a la taula. En cas de no acabar-lo, pots guardar de nou la botella al frigorífic, però és recomanable consumir-lo en els 5 dies següents, per a seguir gaudint del seu sabor íntegre.

A més, no conté gluten pel que és perfectament vàlid per a persones celíaques.

Aquest estiu, combat la calor amb el suau i refrescant sabor del Tinto de Verano Zero amb Llima. Gens d'alcohol i gens de sucres, per a acompanyar en qualsevol moment del dia.

Altres recomanacions

També et recomanem les noves begudes fredes amb llet de Mercadona: Cacao, Matcha Latte i Mango Lassi, ideals per a prendre en qualsevol moment i lloc.