Imagen Cabecera tortilla de patatas

Truites de creïlla de Mercadona

07 de març de 2023

En qualsevol moment de l'any, sempre abellix una truita de creïlla, sobretot quan hi ha excursions i plans per a disfrutar del bon oratge a l'aire lliure. És un aliment molt popular, saborós i fàcil de menjar que agrada als menuts i als majors.

Són moltes les raons del seu èxit. I és que este deliciós plat és perfecte per a qualsevol moment, siga dinar o sopar. Pot ser consumida tant en plat com en entrepà. A més, és ideal per a compartir.

Et proposem diferents opcions. Coneixes tot l'assortiment de truites de creïlla de Mercadona? Te'l mostrem a continuació, a veure quina t'agrada més. Les tens a la teua disposició en el lineal de plats preparats i en la secció A Punt per a Menjar.

Truites de creïlla en el lineal de plats preparats

Tortilla fresca de patata con aceite de oliva de Mercadona

  • Truita de creïlla: truita fresca de creïlla amb oli d'oliva, la clàssica truita espanyola, elaborada amb ou pasteuritzat, creïlles i oli d'oliva verge. Té un sabor suau i exquisit.

Tortilla fresca de patata y cebolla con aceite de oliva de Mercadona

  • Truita de creïlla i ceba: truita fresca de creïlla i ceba amb oli d'oliva, una opció que afig al sabor suau de la truita de creïlla el sabor de la ceba fregida a foc lent. Això fa que estiga més casolana i sucosa.

Com preparar: calfar i servir!

Respecte a la preparació, com que és un producte que està ja a punt per a consumir, només has d'obrir l'envàs, calfar al teu gust i servir. No obstant això, podem donar-te alguns consells a l'hora de calfar-la:

  • Microones: perfora l'envàs i calfa a 800 w de potència durant 4 minuts (si la preferixes més sucosa) o 7 minuts (si t'agrada més quallada).
  • Paella: afig una cullerada sopera d'oli d'oliva verge i calfa la truita a foc mitjà durant 4 minuts per cada costat.

Assortiment de Truites en A Punt per a Menjar

Surtido de Tortillas en Listo para Comer: Tortilla de patata y cebolla

  • Truita de creïlla i ceba. destaca pel sabor casolà i textura sucosa. S'elabora amb ou pasteuritzat, creïlla Monalisa i ceba fregida.

Surtido de Tortillas en Listo para Comer: Tortilla de patata y calabacín

  • Truita de creïlla i carabasseta: destaca pel sabor casolà i textura sucosa. S'elabora amb ou pasteuritzat, creïlla Monalisa, ceba fregida i carabasseta

Ara ja no tens excusa per a tastar-les en qualsevol moment del dia. Consulta els diferents formats disponibles i el temps que s'han de calfar:

  • Pinxo de truita: màx. potència, 30 s.
  • Mitja truita: màx. potència, 2 min.
  • Truita sencera: màx. potència, 4 min.

Distintos formatos tortilla de patata en Listo para Comer: Pincho de tortilla, Media tortilla o Tortilla entera

A més, et donem l'opció d'emportar-te la Truita mixta, perquè no et quedes amb les ganes de tastar els dos sabors: mitja truita de creïlla i ceba, i mitja de creïlla i carabasseta.

Consulta tota la informació en l'etiquetatge del producte.

Altres recomanacions

Si no has provat la nostra Família d'ensalades, a què esperes?

Tenim les millors Receptes amb Salses quètxup, especialment pensades per a les nits dels divendres.