Refréscate con la cerveza Radler Steinburg con sabor limón

Cervesa Radler Steinburg de Mercadona amb sabor de llima

11 de juliol de 2023

En Mercadona tens disponible la cervesa Radler Steinburg, en llandes de 33 cl i còmodes i pràctiques botelletes de 50 cl en envàs PET perquè et siga més fàcil disfrutar d'esta cervesa, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Cervesa Radler Steinburg, sabor de cervesa amb un toc de llima

La cervesa Radler Steinburg de Mercadona manté tot el sabor i, a més, li afig un inconfusible toc de llima, amb el qual suavitza el glop i la fa atractiva per als amants d'esta mescla.

La Radler Steinburg és una cervesa amb una graduació del 2,1 % i adquirix un toc cítric gràcies al suc de llima natural que conté, una forma original i saborosa de refrescar-te.

Una cervesa amb envàs PET, per a prendre on vulgues i quan vulgues

La cervesa Radler Steinburg de Mercadona es presenta en packs de 6 botelletes (300 cl) o 12 llandes (396 cl) perfectes per a disfrutar amb amics durant una vesprada animada o per a acompanyar en el sopar.

Cerveza Radler Steinburg con sabor limón de Mercadona

També és possible optar per unitats soltes de botelletes de 50 cl o llandes de 33 cl cada una, la manera més pràctica per a poder triar les unitats que necessites.

A més, les botelletes Steinburg Radler de Mercadona tenen envàs PET, la qual cosa permet tant una obertura com un tancament segurs i fàcils, de manera que podràs disfrutar d'esta original cervesa en qualsevol moment del dia i en qualsevol lloc, gràcies al seu còmode envàs.

Si vols guardar algunes cerveses Steinburg Radler, fes-ho en un lloc fresc i sec, que estiga protegit de la llum solar i en absència d'olors agressives que puguen afectar el seu sabor característic.

Disfruta de la cervesa Radler Steinburg de Mercadona, una cervesa doblement refrescant... el sabor de la cervesa, amb un toc original de suc natural de llima.

Altres recomanacions

Coneix com utilitzar el pack "invisible" de Radler i Shandy, un nou sistema per a eliminar la majoria de plàstic que s'utilitzava en el pack anterior.

Prepara a l'estiu una deliciosa taula amb aperitius de Mercadona.

Acompanya les Puntes sense gluten per a untar, consumir amb ensalada russa o per a acompanyar les teues taules de pernil, formatges i embotit.