Preparar uns Rotllets de primavera de primer nivell és més senzill del que penses. Esta tradicional recepta, originària de la Xina i arxiconeguda a tot el món, és una combinació perfecta de textures cruixents i farciments saborosos que a qualsevol li agrada servir en la seua taula.
Hui dia formen part de tots els menús dels restaurants xinesos i asiàtics i són una de les opcions més demanades de menjar per a emportar. A més, són habituals en festes i reunions, tan versàtils i fàcils de menjar que s'han convertit en els convidats estrella.
Potser fins ara els havies demanat a domicili o consumit com a menjar preparat, però t'atrevixes a cuinar-los a casa? Anima't, t'encantaran!
Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Rotllets de primavera
Ingredients per a 4 persones
- 1 gra d'all.
- 4 g de gingebre.
- 100 g de col copada.
- 1 carlota.
- 1 ceba dolça.
- Sal.
- Pebre negre.
- Oli de gira-sol.
- 50 g d'edamame.
- 8 làmines de massa fil·lo.
- Salsa agredolça.
Pas a pas
1. Pica molt fi l'all i el gingebre.
2. Talla les verdures (col copada, carlota i ceba) en juliana molt fina i salpebra.
3. Salta lleugerament amb un poc d'oli de gira-sol a foc intens.
4. Posa a coure l'edamame segons les instruccions del fabricant, pela, talla els grans per la meitat i incorpora les verdures.
5. Cuina el conjunt entre 3 i 5 minuts, depenent de si t'agraden les verdures més o menys cruixents. Reserva en paper absorbent perquè perden líquid.
6. Prepara les làmines de pasta fil·lo, col·loca el farciment, doblega les vores creant un sobre amb el farciment i enrotlla formant un rotllet. Segella amb un pinzell humitejat amb aigua.
7. Frig els rotllets en abundant oli de gira-sol. Trau-los quan agafen color i deixa'ls reposar en paper absorbent.
8. Servix amb salsa agredolça.
Altres recomanacions
Et proposem les receptes més lleugeres per als sopars equilibrats.
Coneixes els 5 tipus de ceba que tenim en Mercadona i els seus usos més freqüents en la cuina?
Refresca't amb una Radler Steinburg amb sabor de llima.