T'ensenyem a preparar uns deliciosos Rotllets de primavera casolans.

Prepara uns Rotllets de primavera cruixents i saborosos

23 de gener de 2024

Preparar uns Rotllets de primavera de primer nivell és més senzill del que penses. Esta tradicional recepta, originària de la Xina i arxiconeguda a tot el món, és una combinació perfecta de textures cruixents i farciments saborosos que a qualsevol li agrada servir en la seua taula.

Hui dia formen part de tots els menús dels restaurants xinesos i asiàtics i són una de les opcions més demanades de menjar per a emportar. A més, són habituals en festes i reunions, tan versàtils i fàcils de menjar que s'han convertit en els convidats estrella.

Potser fins ara els havies demanat a domicili o consumit com a menjar preparat, però t'atrevixes a cuinar-los a casa? Anima't, t'encantaran!

Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Rotllets de primavera

Ingredients per a 4 persones

  • 1 gra d'all.
  • 4 g de gingebre.
  • 100 g de col copada.
  • 1 carlota.
  • 1 ceba dolça.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • Oli de gira-sol.
  • 50 g d'edamame.
  • 8 làmines de massa fil·lo.
  • Salsa agredolça.

Pas a pas

1. Pica molt fi l'all i el gingebre.

Paso 1 Rollitos primavera: Picar muy fino el ajo y el jengibre.

2. Talla les verdures (col copada, carlota i ceba) en juliana molt fina i salpebra.

Paso 2 Rollitos primavera: cortar todas las verduras en juliana muy fina

Paso 2B Rollitos primavera: Cortar cebolla en juliana muy fina

Paso 2C Rollitos primavera: cortar la cebolla muy fina

3. Salta lleugerament amb un poc d'oli de gira-sol a foc intens.

Paso 3 Rollitos primavera: Saltear ligeramente con un poco de aceite de girasol a fuego intenso

4. Posa a coure l'edamame segons les instruccions del fabricant, pela, talla els grans per la meitat i incorpora les verdures.

Paso 4 Rollitos primavera: Poner a cocer el edamame

Paso 4B Rollitos primavera: cortar los granos de edamame por la mitad e incorporar a las verduras

5. Cuina el conjunt entre 3 i 5 minuts, depenent de si t'agraden les verdures més o menys cruixents. Reserva en paper absorbent perquè perden líquid.

Paso 5 Rollitos primavera: Reservar en papel absorbente para que pierdan líquido

6. Prepara les làmines de pasta fil·lo, col·loca el farciment, doblega les vores creant un sobre amb el farciment i enrotlla formant un rotllet. Segella amb un pinzell humitejat amb aigua.

Paso 6 Rollitos primavera: Preparar las láminas de pasta filo

Paso 6B Rollitos primavera: enrollar formando un rollito

7. Frig els rotllets en abundant oli de gira-sol. Trau-los quan agafen color i deixa'ls reposar en paper absorbent.

Paso 7 Rollitos primavera: Freír los rollitos en abundante aceite de girasol

Paso 7 Rollitos primavera: sacar cuando tomen color y dejar reposar en papel absorbente.

8. Servix amb salsa agredolça.

Paso 8 Rollitos primavera: Servir con salsa thai sweet chilli.

Altres recomanacions

Et proposem les receptes més lleugeres per als sopars equilibrats.

Coneixes els 5 tipus de ceba que tenim en Mercadona i els seus usos més freqüents en la cuina?

Refresca't amb una Radler Steinburg amb sabor de llima.