Cabecera Tarta celebraciones

Pastissos de Mercadona, per a celebrar un dia molt especial

14 de març de 2022

Els pastissos de Mercadona per a celebracions són ideals per als dies més especials. Celebra-ho amb el seu personatge favorit i el millor xocolate… La combinació perfecta!

Pastissos de Mercadona, especials per a celebració

Imagen Texto 1 Tarta celebraciones

Per a les teues celebracions i esdeveniments especials, podràs triar entre una gran varietat de dissenys: Frozen, Spiderman, Mickey i Minnie… els seus personatges favorits en els pastissos més deliciosos!

Estos saborosos pastissos de Mercadona estan fets amb tres capes d'esponjós bescuit, farcits d'una saborosa trufa de rebosteria, i amb una cremosa capa de xocolate. En la part superior, davall de la divertida neula de sucre amb els seus personatges favorits, trobem una altra capa més de suau crema de cacau i llet.

A més, els laterals del pastís estan decorats amb trossets de xocolate de diversos colors, a joc amb el dibuix de la neula.

Estos deliciosos pastissos de celebració són la combinació perfecta de xocolate i els personatges més famosos del cinema i de la televisió, ideals per a acabar de celebrar un dia especial i fer de la teua celebració un moment molt divertit.

Una combinació perfecta que no pot fallar… Els sorprendràs!

Sobre els pastissos de celebració de Mercadona

Imagen Texto 2 Tarta celebraciones

  • Contenen gluten, ou, soja, llet i traces de cacauet i fruits de corfa.
  • Estos pastissos de Mercadona estan fets a Espanya per Pastisfred (Tarragona) i Granderroble (Astúries)
  • S'han de consumir a temperatura ambient. Per tant, cal descongelar-los prèviament: 5 hores a nevera (4-6 °C), o 2 hores a temperatura ambient (20-25 °C).
  • No torneu a congelar-los una vegada s'hagen descongelat.
  • El pastís gran conté 20 racions (aproximadament).
  • El pastís xicotet conté 8 racions (aproximadament).

Altres recomanacions

Acompanya les teues celebracions i festes amb un deliciós suc de taronja acabat d'esprémer. La millor combinació per a este dia tan especial.