Els pastissos infantils de Mercadona són ideals per als aniversaris dels xiquets, decorats amb els seus personatges favorits.

Pastissos infantils per a aniversaris o celebracions

10 de juliol de 2023

Aniversari infantil a la vista? Amb els nostres pastissos infantils d'aniversari l'èxit està garantit. En primer lloc, estan deliciosos. I el millor de tot, són superdivertits! Perquè estan decorats amb els dibuixos que més els agraden.

Tenim dos opcions de dibuix i grandària, per a ajustar-nos als gustos del menut i a les teues necessitats.

Ho repetim: estan deliciosos. Compostos per diverses capes d'un bescuit esponjós amb trufa de pastisseria i una capa de xocolate cremós. A més, en la part superior, justament davall de la imatge dels dibuixos, trobaràs una altra capa més suau de crema de xocolate i llet. En els laterals del pastís, per a donar-li més estil, hi ha borumballes de xocolate, a joc amb el dibuix de l'oblea.

Dos tipus de pastissos infantils d'aniversari

Fes una ullada als dos tipus de pastís que t'oferim.

Per als més menuts et proposem un pastís amb dibuixos de la Patrulla canina, els adorables cadells aventurers que tant els agraden. És un pastís gran, pesa 1.400 grams i admet fins a 20 racions! Perfecte per a grans celebracions i festes amb molts convidats.

Tarta infantil de Mercadona con dibujos de La Patrulla canina

Per als qui són més majors, tenim el pastís més fantàstic, amb els superherois més valents de la Lliga de la Justícia: Batman, Superman, Dona Meravella, Flash… Este pastís pesa 635 grams i poden eixir fins a 8 racions. És l'ideal per a festes amb menys convidats que l'anterior.

Tarta infantil de Mercadona con los superhéroes de La Liga de la Justicia

Una idea: els nostres pastissos poden inspirar-te per a fer una festa d'aniversari temàtica o incloure algun detall sorprenent que agrade els xiquets. Què se t'ocorre?

Manera de descongelació i manteniment

Recorda que estos pastissos estan congelats i s'han de mantindre a una temperatura de –18 °C.

Per a descongelar-los, et recomanem deixar-los a la nevera (de 2 a 6 °C) durant 8 hores o tindre'ls 4 hores i 15 minuts a temperatura ambient.

Després de descongelar, s'han de conservar un màxim de 72 hores a la nevera (de 2 a 6 °C). Assegura't de mantindre la cadena del fred, no tornes a congelar una vegada descongelats.

Altres recomanacions

Descobrix una rica varietat de Pastissos de Mercadona amb els quals també pots celebrar les ocasions més especials.

No et perdes els nostres Gelats per a este estiu i l'àmplia varietat de sabors i grandàries.

Disposem d'un ampli assortiment de Begudes refrescants per als berenars.