Diverxuxes Hacendado: un assortiment complet de llepolies i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics.

Diverxuxes, la mescla perfecta de llepolies i diversió

04 de gener de 2019

Per a estes festes, la millor mescla de llepolies i diversió es diu Diverxuxes. Un complet assortiment de llepolies i caramels per a tots els gustos i per a tots els públics: sobretot per als menuts… però també per als no tan menuts.

Ideals per a compartir en estos dies tan especials amb la família o amics i disfrutar junts dels riures més dolços.

Diverxuxes Hacendado, les llepolies més divertides

Hi ha 6 tipus de Diverxuxes Hacendado perquè disfruteu en gran:

  • Caramel bla de goma: estes divertides gominoles es presenten en diferents sabors i colors.
  • Caramels comprimits: s'anomenen així les pastilles de pica pica color pastel, uns comprimits durs que es desfan quan es mosseguen i tenen un sabor àcid i dolç alhora. El riure està garantit!
  • Minihamburgueses: són llepolies formades per tres peces de caramel de textura blana que es poden muntar i desmuntar. Imiten l'estructura d'una hamburguesa, per això divertixen al mateix temps que endolcixen: la part de baix simula el pa amb la part roja que imita la carn; al centre, el formatge i l'encisam i dalt del tot una altra capa de pa.
  • Escalofríos: un bon nom per a este caramel de sabor àcid, que deixa una sensació refrescant i bombollejant en el paladar. Es presenten en un sobre que conté dos pastilles que tenen un costat llis i l'altre que representa la cara de qui es pren esta llepolia: amb els ulls desorbitats i la llengua fora!
  • Sweet Cakes: esta gominola té forma de pastís amb tres capes de colors: blanc, rosa intens i rosa clar. Fa olor de maduixa amb nata i té un sabor dolç. Passareu una bona estona amb estes originals pastissos de gominola: la part de baix és blana i la de dalt, la que fa de cobertura, és dura.
  • Top Xuxes Snacks Extratendres: per als qui els agraden les llepolies més clàssiques, esta bosseta conté un assortiment de gominoles xicotetes de textura blana i sabor dolç sense cobertura de sucre. Tenen forma de fruites.

Les Diverxuxes Hacendado són un producte sense gluten, apte per a persones celíaques.

Es presenten en una bossa conjunta que conté totes les llepolies i caramels, cada una amb el seu propi embolcall.

Per a passar unes festes dolces i divertides, el millor són les Diverxuxes. Per a tota la família. Tasta-les!

Altres recomanacions

Has fet una ullada als Dolços de Nadal de Mercadona? N'hi ha per a tots els gustos.