Descobrix el nostre ampli assortiment de gelats i disfruta'ls en qualsevol moment.

Gelats per a tots els gustos, quin preferixes?

08 de agost de 2023

El moment gelat sempre és un plaer. Per això, t'oferim opcions variades per a posar una nota de frescor en qualsevol moment i situació.

Afortunadament, disposem d'una àmplia varietat de sabors, textures i presentacions, capaces de satisfer els paladars més capritxosos. És impossible resistir-se!

Per a facilitar-te la millor selecció possible, et presentem les nostres diferents famílies de gelats. Opcions més clàssiques i altres més innovadores, n'hi ha per a tots els gustos: polos de gel, cons, gelats mini, de cullera...

Quan t'abellisca un gelat, dona't el gust. Pots triar.

Novetats

Helados para todos los gustos.

Sorprén-te amb les nostres novetats: gots de crema de cacau i avellanes, de xocolate sense gluten ni lactosa, temptadores delícies mini, exòtics polos de gel amb puré de mango... Amb quin et quedes?

Polos de gel

Helados para todos los gustos.

Una de les opcions més divertides i refrescants són els polos de gel, veritat? Els preferixes tipus flash, de pal o granissats? Hi ha una gran varietat de sabors per a triar.

Cons

Helados para todos los gustos.

També hi ha els nostres clàssics gelats tipus con, amb l'irresistible cucurutxo de neula. Depenent de la grandària els pots trobar en una interessant selecció de sabors. Tu tries: mini, mitjans o clàssics.

De cullera

Helados para todos los gustos.

Els favorits de molts grans aficionats al gelat són els de cullera. L'assortiment no pot ser més apetible: opcions en terrina, got, pastís, gelat de barra i fruita. Una elecció difícil!

Mini

Helados para todos los gustos.

Els gelats mini són els ideals per a donar-se un plaer dolç sense passar-se'n, perquè moltes vegades les xicotetes dosis són les que més es disfruten. Els tens a la teua disposició en pal, sàndwitx, con i snack.

Gelats tipus pal

Helados para todos los gustos.

Tradicionals gelats de pal: àmplia varietat de grandàries i sabors: mini, de gel i sabor de bombó. Tria el teu favorit per a este estiu.

Gelats tipus sàndwitx

Helados para todos los gustos.

Els clàssics gelats tipus sàndwitx oferixen sabors per a tots els paladars: de nata, super nata, gelats mini, etc. Meravellosa combinació. Amb quin et quedes?

Altres recomanacions

Una altra opció per a refrescar-te és la nostra fruita congelada.

Descobrix totes les receptes que pots preparar amb les nostres gelatines.

L'assortiment de pastilles Fussion és perfecte per als amants del xocolate. Quina preferixes?