T'ensenyem a preparar diverses receptes amb les nostres gelatines en pols.

Saps tot el que pots preparar amb les nostres gelatines?

19 de agost de 2020

T'agraden les gelatines? Estes postres lleugeres i refrescants són una excel·lent opció per a l'estiu. Pots consumir-les soles o pots preparar-les segons les receptes que et donem a continuació. Tria el teu sabor favorit: Maduixa o pinya, quin preferixes?

Idees de receptes amb les nostres gelatines

Sabies que les gelatines oferixen diverses possibilitats de consum? Et presentem uns quants suggeriments de receptes delicioses que es poden preparar amb les gelatines. Pren bona nota i sorprén els teus convidats!

Mousse de maduixa

Mousse de fresa.

Ingredients:

  • Un sobre de gelatina de maduixa (o del sabor que més t'agrade)
  • 500 g de iogurt grec
  • 500 g de maduixes

Preparació:

  • Prepara la gelatina de maduixa i guarda-la a la nevera fins que se solidifique.
  • Tritura la maduixa.
  • Bat la gelatina i el iogurt grec.
  • Afig la maduixa triturada al preparat anterior i mescla-la.
  • Refreda la mescla a la nevera fins que guanye consistència.

Pastís de pinya

Tarta de piña.

Ingredients:

  • Un paquet de galletes Maria
  • 100 g mantega
  • 2 pots xicotets de pinya
  • 500 ml de nata per a muntar
  • 2 sobres de gelatina (1 per al farciment i 1 per a la cobertura)
  • Herba-sana per a decorar.

Preparació:

  • Prepara un sobre de la gelatina de pinya i guarda-la a la nevera. Ha d'estar quasi freda, però sense arribar a quallar.
  • Tritura les galletes i afig la mantega fosa.
  • Col·loca la massa al fons del motle. Reserva a la nevera.
  • Munta la nata, si està molt freda costarà menys muntar-la.
  • Afig la gelatina de pinya que hem preparat abans i mescla-ho tot amb moviments envolupants.
  • Aboca la mescla al motle i guarda-la a la nevera durant 4 o 5 hores, si és d'un dia per a l'altre, molt millor.
  • Prepara un segon sobre de gelatina de pinya.
  • En un bol posa la pinya amb el seu suc i el sucre, bat i cola-la. Porta la mescla al foc i, quan bulla, afig la gelatina. Mescla-ho tot amb una vareta i deixa refredar a la nevera sense que arribe a quallar. Una vegada freda, aboca-la com una capa superior del pastís.

Canapé de mousse de formatge i anous amb gelatina de pinya

Canapé de mousse de queso y nueces con gelatina de piña.

Ingredients:

  • Un potet de mousse de formatge i anous Hacendado
  • Un sobre de gelatina de pinya
  • Anous trossejades
  • Torradetes

Preparació:

Unta les torrades amb la mousse de formatge i anous. Afig uns trossets de gelatina de pinya i unes anous trossejades.

Altres recomanacions

Tria el teu gelat favorit entre una àmplia varietat de sabors i formats.