Coneixes la nostra Pasta trencada-brisa? El sabor neutre i la versatilitat d'esta massa trencadissa li permet adaptar-se a una àmplia gamma d'ingredients i farciments. És molt fàcil d'usar i no s'ha de pastar massa per a evitar que es torne elàstica. La seua delicada textura grassa i cruixent la fa perfecta per a cuinar una gran varietat de receptes dolces i salades: pastissos, quiches, cassoletes, empanades i altres plats enfornats.
Elaborades amb el cor del blat, les nostres masses s'elaboren amb farina del propi molí del proveïdor, amb la seua pròpia recepta de farina i complint els màxims estàndards de qualitat. Vols aprendre una recepta de miniquiches amb la nostra Pasta trencada-brisa?
Seguix el pas a pas per a elaborar esta recepta de miniquiches de formatge amb Pasta trencada-brisa
Ingredients
- 2 làmines de pasta trencada-brisa.
- 100 g de ceba caramel·litzada.
- 150 g de formatge gorgonzola.
- 100 g de formatge mascarpone.
- 100 ml de nata per a cuinar.
- 1 ou batut.
- Cebollí.
- Sal.
- Pebre negre.
Pas a pas
1. Estira la pasta trencada i talla-la en cercles xicotets. Després, col·loca'ls en els motles per a preparar les quiches i punxa amb una forqueta.
2. Farcix els motles amb cigrons secs per a evitar que la pasta s'unfle. Després porta'ls al forn precalfat a 180 °C i deixa'ls cuinar durant uns 7 minuts, aproximadament.
3. Mescla l'ou batut amb la nata, sal, pebre, ceba caramel·litzada, mascarpone i formatge blau.
4. Aboca esta mescla sobre les quiches i torna a enfornar durant uns 10 minuts més, fins que el farciment estiga quallat.
5. Trau les quiches dels seus motles i servix-les empolvorant amb cebollí picat molt fi.
Altres recomanacions
Si t'has aficionat a les quiches, et donem una altra recepta infal·lible amb Pasta trencada-brisa: Quiche de salmó amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.
Aprén a preparar uns deliciosos pastissets de tonyina amb la nostra Massa fresca d'empanada.