La nostra Massa d'empanada és un producte versàtil que pot ser la base perfecta per a preparacions suculentes. Com tota la nostra varietat de masses, està elaborada amb farina del molí del proveïdor, seguint la seua pròpia recepta de farina, seleccionant i mesclant els blats més adequats, i sempre amb els màxims estàndards de qualitat.
Et preguntes què pots cuinar amb esta massa? Necessites un poc d'inspiració? Amb esta massa pots elaborar la clàssica empanada gallega gran, o farcir-la de carn picada, de samfaina o com tu preferisques.
També pots dividir-la en porcions per a preparar uns boníssims pastissets, que sempre són un èxit. Com els que et presentem en la recepta següent. T'abellixen?
Recepta de pastissets de tonyina, ou i fritada amb massa d'empanada
Ingredients
- 1 làmina de massa d'empanada
- 1 bric de fritada
- 3 llandes de tonyina en oli d'oliva
- 3 ous bullits
- 1 ou batut
Pas a pas
1. Pica els ous bullits i incorpora la tonyina en oli d'oliva, la fritada i mescla-ho.
2. Estén una làmina de massa d'empanada i pasta amb un corró perquè s'allargue un poc.
3. Talla porcions circulars. Ho pots fer amb l'ajuda dels nostres recipients redons, que tenen la mesura ideal.
4. Ajunta les sobres i torna a pastar amb el corró per a traure més peces.
5. Repartix una porció de farciment sobre cada cercle de massa.
6. Doblega'ls sobre si mateixos, ajuntant les vores, i segella-les amb una forqueta.
7. Pinta amb ou batut i enforna fins que daure, amb el forn prèviament precalfat a 200 °C, seguint les instruccions del fabricant.
8. Emplata i ja està a punt per a disfrutar!
Altres recomanacions
Si ja tens el forn a punt, t'abellix cuinar un deliciós Pastís de pasta fullada amb porros i bolets?
Tasta el sabor tradicional de la nostra Tomaca recepta artesana, sense gluten i preparada amb oli d'oliva.
Si busques un menjar ràpid i divertit, comença pel nostre variat assortiment de Tortilles de blat, piadines i pa de pita per a farcir-les amb els sabors més deliciosos.