Vols aprendre a preparar un deliciós pastís de pasta fullada? T'imagines la meravellosa textura cruixent de la pasta fullada en combinació amb els porros i els bolets aromàtics? Perquè això és el que tenim per a tu, perquè aprengues la recepta i servisques el pastís en la teua taula nadalenca o quan vulgues.
Cuinar este pastís salat és més fàcil del que pareix. Preparat per a conquistar el cor (i l'estómac) dels teus? Seguix les nostres indicacions.
Pas a pas per a preparar la Recepta de Pastís de pasta fullada amb porro i bolets
Ingredients per a 4 persones
- 2 safates de mix de bolets intens.
- 2 porros.
- 3 ous.
- 2 làmines de pasta fullada.
- 300 ml de nata fresca per a cuinar.
- 1 ceba dolça.
- Sal.
- Pebre blanc.
- Oli d'oliva.
Pas a pas
1. Punxa la làmina de pasta fullada amb una forqueta per a perforar-la lleugerament.
2. Agafa un motle rectangular per a enfornar, folra'l amb el paper de forn (que va inclòs en l'envàs) i col·loca la làmina perforada de pasta fullada. Refreda-la en la nevera perquè estiga ben freda abans de posar-la al forn.
3. Talla els porros en rodanxes i pica la ceba molt fina. Ofega en una paella amb un fil d'oli. Salpebra.
4. Quan blanquegen, afig els bolets i salta-ho.
5. Afig la nata. Quan comence a bullir, afig 2 ous batuts i no deixes de remoure. Rectifica de sal i afig pebre blanc.
6. Farcix la pasta fullada que hi ha en el motle i tanca-la sobre si mateixa. Talla de la segona làmina de pasta fullada unes tires amb les quals decoraràs el pastís per dalt en forma d'enramat.
7. Pinta amb 1 ou batut i enforna uns 45 minuts a 180 °C amb calor dalt i baix, fins que estiga daurat.
Secret del xef
Este plat pot ser un bon entrant, i també es pot servir com a plat principal. El pots acompanyar amb una ensalada tipus encisams amanits amb cítrics, i també amb alguna salsa de formatge calent. Fins i tot amb ceba caramel·litzada.
Altres recomanacions
Una altra recepta lleugera i fàcil de preparar és la Quiche de salmó, amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.