Torna Halloween amb novetats i productes terrorífics i divertits.

Halloween, dolç i terrorífic!

27 de setembre de 2023

Ja falta menys per a Halloween! Probablement, la nit més divertida de l'any en la qual tots ho passem... terriblement bé!

Enguany celebrem esta festa tan internacional i terrorífica amb novetats en el nostre assortiment. També amb productes que ja van triomfar l'any passat i alguns tornen ara de manera diferent. Descobrix-ho en este vídeo divertit!

Tenim la selecció de llepolies més completa i tot el que necessites per a viure el millor Halloween: llepolies variades, xiclets, piruletes, xocolates, etc. Ideals per a endolcir moments esborronadors, sempre amb moderació, per a regalar i compartir amb amics i família.

Sac de llepolies i assortiment Halloween

Saco de golosinas Halloween Mercadona

  • Sac de llepolies: quin millor lloc per a portar les teues llepolies preferides i guardar totes les gominoles de la nit de Halloween? Conté 3 bossetes amb molta varietat: xiclets, regalíssia blanca i els fantasmes blaus.

Surtido Halloween Mercadona

  • Assortiment de Halloween: assortiment de llepolies amb xiclets de meló, dentadures, caramels blans pintallengües, piruletes, ossos i cucs pica pica i caramels.

Boo! Mix i Pop Eye

Boo! Mix y Pop Eye Mercadona

  • Boo! Mix: una bosseta de llepolies terrorífiques en la qual pots trobar diferents dolços: cervells, rates penades, carabasses i dents puntegudes. Enguany amb noves llepolies en el seu interior!
  • Pop Eye: 4 ulls farcits en una mateixa bosseta. Els ulls farcits sempre han triomfat, però enguany tornen amb una bosseta dedicada exclusivament a ells, per a aterrir els enamorats d'este producte.

Mòmia de xocolate i assortiment de xocolate

Momia de chocolate y surtido de chocolate Halloween Mercadona

  • Mòmia de xocolate: figura de xocolate amb llet amb un monstruós disseny de mòmia per a regalar o degustar.
  • Assortiment de xocolate: bossa amb un deliciós assortiment de figures de xocolate amb llet i sense gluten. Figures presentades en embolcalls d'esquelets, fantasmes, monstres, aranyes... Inclou bombons de xocolate amb llet farcits de praliné (avellanes i ametles) embolicats amb paper d'ulls i carabasses. I també bombons de xocolate blancs farcits de trufa amb embolcalls dissenyats amb llunes, núvols i rates penades.

Piruletes xocolate i broquetes de llepolies

Piruletas chocolate y brochetas de golosinas Halloween Mercadona

  • Piruletes de xocolate: piruleta de xocolate amb llet en format individual amb un dibuix de Halloween i pal de paper. Disseny de catrina, carabassa i vampir.
  • Broquetes llepolies: 4 models diferents de broquetes. Sabor molt agradable i esponjositat en un núvol dolç multicolor en forma de carabassa, zombi, fantasma i monstre.

Altres recomanacions

Et proposem 4 receptes per al menú complet del teu sopar de Halloween.

Si vols formats de pizza més xicotets, prova esta recepta de Mini Pizzes de Halloween.

Prepara unes divertides Galletes de Halloween amb forma de fantasma. Seguix la nostra recepta pas a pas!