Celebra Halloween amb les llepolies i els xocolates més terrorífics i divertits.

Feliç i dolç Halloween! Celebra la nit més terrorífica amb Mercadona

18 de octubre de 2019

Ja falta poc per a Halloween! Una de les festes més esperades de l'any i el millor moment per a passar-ho terriblement bé. En esta nit són tradicionals els dolços, per això et proposem diferents llepolies i xocolates que faran les delícies dels més menuts (i no tan menuts…). Broma o regal?

Assortiment Halloween

Assortiment de llepolies de 420 grams, una selecció sorprenent molt variada i divertida. Conté minibosses variades amb aranyes, carabasses, ossos, ulls i calaveres farcides.

Estes llepolies són perfectes per a compartir amb amics o en família i passar una nit molt especial. Tots els productes estan lliures de gluten!

Texto 1 Halloween chocolates chucherias

Sac de llepolies

Sorprén per Halloween amb este divertit sac de color taronja. Simula ser una carabassa i està ple de delicioses llepolies.

En l'interior trobaràs diferents minibosses: dentadures, carabasses, dits pica, núvols i cervells farcits. En total, 190 grams de llepolies lliures de gluten.

El sac té una ansa regulable i un cordó per a tancar-lo.

Texto 2 Halloween chocolates chucherias

Terrorífics xocolates de Halloween

També podeu passar Halloween disfrutant del vostre sabor favorit: el xocolate. Si vos heu de morir de por, que siga amb bon sabor de boca, veritat? Per a fer-ho, disposem dels productes següents:

  • Carabassa de xocolate: tan deliciosa com terrorífica, la nostra carabassa de xocolate amb llet, sense gluten, és ideal per a passar esta divertida festa amb la teua gent. Tasta-la!

Texto 3 Halloween chocolates chucherias

  • Catrina: dona un toc mexicà al teu Halloween amb la nostra acolorida Catrina, una calavera feta amb xocolate blanc, que recrea la figura clàssica de l'imaginari de Mèxic. No té gluten.

Texto 4 Halloween chocolates chucherias

  • Piruletes Halloween: piruletes de xocolate amb diferents dissenys inspirats en el món del terror: Frankestein, Dràcula i Carabassa de Halloween. Fetes amb xocolate amb llet i sense gluten. Dolçament horripilants!

Texto 5 Halloween chocolates chucherias

  • Broquetes Halloween: originals broquetes amb dissenys variats i divertits per a endolcir la nit més aterridora de l'any.

Texto 6 Halloween chocolates chucherias

  • Assortiment de xocolate: 250 grams de figures de xocolate delicioses, creades especialment per a celebrar la nit de Halloween. Disfruta-les amb amics i familiars o regala-les en el joc "broma o regal".

Texto 7 Halloween chocolates chucherias

  • Taüt de xocolatines: descobrix este taüt de Dràcula tan divertit i original. Conté 125 grams d'exquisides xocolatines del xocolate amb llet més deliciós.

Texto 8 Halloween chocolates chucherias

  • Núvols Halloween: si el teu dolç favorit són els núvols, en esta bossa trobaràs diferents figures cobertes de xocolate amb llet: carabasses i rates penades ideals per a compartir en una nit màgica.

Texto 9 Halloween chocolates chucherias

Altres recomanacions

En una bona festa de Halloween no ha de faltar mai el Guacamole de Mercadona. T'ensenyem algunes idees de preparació i ús.