Celebra Halloween amb les llepolies i els xocolates més terrorífics i divertits.

Feliç Halloween! Endolcix els mossos en la nit més terrorífica amb Mercadona

21 de octubre de 2021

Compte arrere per a Halloween! La festa més aterridora i divertida de l'any, que arriba sempre acompanyada dels dolços tradicionals. Atenció als nostres suggeriments de llepolies i xocolates perquè els més menuts (i no tan menuts…) ho passen d'allò més bé.

Piruletes Halloween

Piruletes en format individual de xocolate amb llet amb un dibuix de Halloween i pal de paper. Tres tipus de piruleta: carabassa, vampir i catrina.

Sense gluten i aptes per a vegetarians.

Carabassa i Catrina de xocolate

Una figura de xocolate amb llet amb forma de carabassa i una figura de xocolate blanc amb forma de catrina mexicana.

Les dos sense gluten i aptes per a vegetarians.

Cistella de llepolies

Horripilant Cistella Halloween amb diferents llepolies: piruleta de gerd, figures de xocolate amb llet, espumes dolces, carabasses llepolia, dentadures, peus pica-pica, cuquis, etc. Sense gluten.

Assortiment llepolies

Assortiment de llepolies que inclou xiclet àcid amb sabor bresquilla, gominoles, miniossets, ulls farcits, minicuquis pica-pica i altres dolços divertits.

Estes llepolies són perfectes per a compartir amb els amics o en família i passar una nit molt especial. Tots els productes estan lliures de gluten!

Broquetes llepolies

Dos tipus de broqueta amb decoració tenebrosa variada. Espuma dolça amb decoració de sucre. Sabor agradable i aspecte multicolor.

Assortiment xocolate

Una bossa que conté un assortiment de bombons deliciós i xocolatines individuals de xocolate amb llet amb embolcalls truculents.

Altres recomanacions

Prepara unes divertides Galletes de Halloween amb forma de fantasma. Seguix la nostra recepta pas a pas!